kiche_wilczyca pisze:To są dwie rózne kotkiKinga miała przy nosku burą plamkę, Deniska jej nie ma.....
Tak, też to widzę teraz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:To są dwie rózne kotkiKinga miała przy nosku burą plamkę, Deniska jej nie ma.....
anahit pisze:Czekam na moje przeznaczenie - jak jej zdrówko?![]()
Co do Pumy - odpisali, a w zasadzie odpisała, bo okazuje się, że Pumę ogłaszała forumowiczka - Mara S.
Podesłała mi fotki i opis kota i po ich obejrzeniu na 99% mamy pewność że to był Puma, dodatkowo błąkał się niedaleko miejsca, gdzie mój TŻ pracuje. Problem w tym, że kocurek został już adoptowany, ponoć do dobrego domu, ale aż pod Radomsko. Mara nie przesłała mi jednak namiarów na osoby, które go wzięły do siebie - nie wiem, czy ich nie ma (poprosiłam, aby skontaktowała się z tymi ludźmi i przekazała im informacje ode mnie). Mam nadzieję, że jakiś ślad dokąd kiciuś trafił, pozostał i do mnie dotrze. Jestem gotowa jechać do Radomska (mam nadzieję,że obecni właściciele kotka zgodziliby się na moją wizytę) może znacie kogoś z tamtych okolic, podpowiedziałby mi jakie media tam najbardziej popularne są(gazety, może jakaś lokalna telewizja) - puściłabym ogłoszenie. Z nerwów nie spałam, cała się trzęsę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości