Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Czy czarny, czy bury, one sa wszystkie slodkieRozumu mi braknie. Z podwyzka za mieszkanie i za prad nie moge sobie na futerko nastepne pozwoilc. Jak bym mieszkala daleko od rodzicow, to bym napewno w innej pracy wiecej zarobila, to co innego.
A czemu pytasz?
SecretFire pisze:Tak, miala go pare lat, zanim przejechal go traktorKochala tego kotka ponad niebo. Mi sie zdaje, ze to kotka byla. Jak ja widzialam pierwszy raz, miala juz przeszlo rok. Najpierw nie chialam wiezyc, ze taka stara juz byla. Ale wiem, ze dluuuugo po mojej wizycie dopiero zginela. Kuzynka byla strasznie zalamana. A kicie jej chcialam wtedy "ukrasc".
SecretFire pisze:Jak byla zwinieta w klebek to miala srodnice troszke wieksza jak talerzyk do ciasta a jak stala to nie wiecej ni z 15 cm. Mruczec tez potrafila jak na mistrzostwach. Taki kieszonkowy koteczek.
Przysnily mi sie dzis w nocy. Jakos Lillutek im za mamusie robila. Bynajmniej jednemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Olivka1212, Tommievog i 51 gości