Roksi znalazła super domek w Oławie i teraz nazywa się Tola
Tosterek znalazł dobry domek w Oławie
Mikserek jest DT Fundacji Kocie Zycie i czeka na swój domek.

W międzyczasie miałam mnóstwo telefonów w sprawie adopcji Rokiego, jeden domek wybrałam. Niestety to był beznadziejny dom, wiec Roki wrócił na swoje śmieci.
Do adopcji prócz maluszków:
Rokie,
Gucio
Fredzia
wstawiłam tez
Marysię 
i kolorową
Zuzię
Zuzia zainteresował się fajny domek z pod jeleniej Góry. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu Państwo przyjadą zapoznać się z Zuzia i podejmą decyzję.
Ruda Lucyna 
będzie miała sesję zdjęciową, a potem puszczamy w eter ogłoszenia o adopcji wrednej mauupy!
Lucyna nie nadaje się do życia w stadzie. Bije koty, wszczyna awantury, znęca się na innymi kotami, wiec poszukamy jej najlepszego domu bez dzieciaków i kotów. Ona tylko jako jedynaczka będzie szczęśliwa.
W przyszłym tygodniu na kastracje leci Fredzia i Mamuśka co to maluszki odchowała.
A potem jedno wielkie szczepienie wszystkich kotów, tym czasy sioo do swoich domów, a my po czyszczeniu magazynów zostajemy z dużo mniejszym stadem

i bierzemy pod lupę emerytów

znaczy się kontrolne badania im robimy

Z gorszych wieści, to : Stefan po powrocie z nieudanej adopcji sika poza kuwetą, a ja nie mogę złapać moczu do badania, kiwa mnie no!
Jeśli to jego szczanie nie jest chorobowe, to będę skazana na gnojka do końca jego życia