Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:(...) wet stwierdził ,że stan łapek wskazywał na to,że stało się to co najmniej 10 dni wcześniej zanim go zabrałam/.(...)
Caragh pisze:andzelika1952 pisze:(...) wet stwierdził ,że stan łapek wskazywał na to,że stało się to co najmniej 10 dni wcześniej zanim go zabrałam/.(...)
![]()
![]()
Lesiu, biedaku ile Ty sie musiales wycierpiec
Nieustanne kciuki za Twoje zdrowko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Kochani , dziękuję bardzo za pomoc i za zainteresowanie zdrowiem Lesia.Wszystko z łapkami przebiega w jak najlepszym porządku , opuszki powoli ale goją się . To były krwawiące żywą krwią rany , dzisiaj nie są już takie bolesne i w niektórych miejscach pokrywają się delikatnym naskórkiem. Niestety od kilku dni Lesiu kicha pomimo ,że jest od początku na antybiotykach. Dało się mu we znaki przebywanie i w dzień i w nocy na dworze bez możliwości poruszania się i ukrycia w cieplejszym miejscu / wet stwierdził ,że stan łapek wskazywał na to,że stało się to co najmniej 10 dni wcześniej zanim go zabrałam/.
Lesiu ma gołą część klatki piersiowej i wewnętrzne strony przednich łapek . Cała sierść wypadła , bo to ona ochroniła skórę przed działaniem tej żrącej substancji. Na brzegach uszu są jeszcze strupy - smarowane są maścią z antybiotykiem.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję darczyńcom Lesia![]()
![]()
![]()
04.11.10 - P. Agnieszka Z. z Gdańska - 15,00zł![]()
04.11.10 - P. Hanna M. z Warszawy - 50,00zł![]()
04.11.10 - P. Radoslaw L. z Łodzi - 30,00zł![]()
04.11.10 - P. Romana P. z Jaworzna - 30,00zł![]()
05.11.10 - P. Michał M. z Warszawy - 10,00zł![]()
05.11.10 - P. Anna A. z Krakowa - 25,00zł![]()
05.11.10 - ZUZZIK z Lublina - 50,00zł![]()
05.11.10 - JUDYTA z Krakowa - 50,00zł![]()
05.11.10 - P. Katarzyna S. z Piotrkowa Tryb. - 20,00zł![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 146 gości