Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
slapcio pisze:Liwia_?
btw horacy - Twoje koty nie są szczepione "piątką"?
hanunia2008 pisze:PROSZE;
Powiedzcie mi ostateczna sytuacje tych dwoch szarych kotow. Czy znajdziecie kota, czy szukacie go bo z tego co zrozumialam...poszedł sobie w siną dal??? Moge zaplacic za testy i przechowac w lokalu /cieplym, jasnym i przestrzennym/ az beda mialy wyniki i stały dom.
Nie moge ich wziac do mieszkania bo mam 3 moje kotki i w tym 6 tyg kocie, wlasnie przygarniete i dochodzace do siebie od 3 dni
Prosze o informacje; zetelne i aktualne
h
slapcio pisze:hanunia2008, skąd jesteś?
Kurde, musi sie udać akcja ratunkowo-adopcyjna... musi... musi...
slapcio pisze:
Poprawcie mnie jesli coś mylę: jest jeszcze opcja przetrzymania i testów u hanunia2008 (tak czy siak zobowiazuje sie na wstepie przekazać to 30 zyli czyli pół testu). Póki co mowa o dziewczynce, bo chłopak się pojawił, ale nie odłowiony.
Jeśli będzie ok - to przy najbliższej okazji wyjazd do Szczytna? Bo chyba jednak lepiej z punktu widzenia psychiki, żeby była w domu?
Jeśli chłopak da się złapać - ten sam scenariusz, tylko otwarta zostyaje kwestia czy przyjedzie do mnie czy do czasu znalezienia domu będzie u hanunia2008.
Tak czy siak robimy ogłoszenia na Śląsk i Warszawę - ja biorę allegro i warszawskie gumtree (nie moge jednoczesnie na ślaskie zrobić). Ktoś musi sie zająć facebookiem. W razie koniecznosci transportu pomiedzy miastami - takowa okresowo sie pojawia.
Namieszałam czy sie zgadza? dziwczyny z Rudy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 87 gości