na garnku jest za pierwszy całus promocja POTEM DROŻEJ

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ale fajnie, że słoneczko za oknem![]()
Miłej soboty
Gibutkowa pisze:Ja się już zaziębiłam i nigdzie nie jadę
marcjannakape pisze:Szanowni Państwo !!!
Z przykrością informujemy, że 19 października 2010 roku na wrocławskim osiedlu Żerniki w dzielnicy Fabryczna, w prywatnym ogródku, została postrzelona z wiatrówki domowa kotka. Bardzo prosimy o czujność, gdyż sprawca tego haniebnego czynu może stwarzać zagrożenie dla ludzi (szczególnie dzieci) oraz zwierząt. Gdyby ktoś z Państwa potrafił wskazać sprawcę tego czynu lub dysponuje informacjami na ten temat PROSIMY O KONTAKT !!!
Jednocześnie przypominamy, że zgodnie z Ustawą o Ochronie Zwierząt (Dz.U. 1997 nr 111 poz. 724) strzelanie do zwierząt domowych dla rozrywki lub w celu zabicia jest zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności (art. 6 i art. 35 w/w Ustawy).
Za pomoc w znalezieniu sprawcy serdecznie dziękujemy !!!
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ale fajnie, że słoneczko za oknem![]()
Miłej soboty
dziai zwalniamy na okres 3 dni bo ludziska na cmentarzach i tak smutno w koło, wiec wrócimy do żywych od wtorku na całego
TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO,NIE ZAZIEBIĆ SIE NA CMENTARZU JAK COŚ I WSZYSCY ZDROWI WRÓCILI DO ROBOTY WE WTOREK
leze w gary bo będe mieć gosci i mniej czasu troche
przez ten okres
molly88 pisze:Dziewczyny,
przy ul. Przestrzennej pod piekarnia mieszkaja maluchy okolo 2 miesieczne, dzikawe jak widza człowieka to sie chowają. Wczesniej widzialam ich matke chyba, ale nie pametam kiedy to byłoMatka tez pewnie dzika
Nie mam kompletnie pomyslu co z nimi roic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości