~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 16:28 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia bez zmian :mrgreen:
Je już dużo więcej (potrafi wciągnąć dwie tacki i poprawić kurczaczkiem), żwirek robi za zabawki, bo nie ma nic fajniejszego niż wejść do kuwetki i grzechotać drewnianym żwirkiem, z racji tego oraz z uwagi na ogromny bałagan produkowany w kojcu, dostała dorosłą kuwetkę.
Eda już adoptowała Czesię, Czesia ma więc zastępczą mamę. Początkowo było trudno, bo Czesia nie wiedziała do czego mama służy, więc Eda robiła za gryzak i drapak dla Małej.
Czesia dostała piłeczki z grzechotkami i szaleje na maxa. Najchętniej o 4 w nocy :mrgreen:

Już mam mamę i nie muszę być sama :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon paź 25, 2010 16:51 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon paź 25, 2010 17:21 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia przyjechała :mrgreen:

Co to tam jest :roll: :twisted:
Obrazek

Tak wyglądam... Jestem słodka i śliczna, prawda???
Obrazek

Wspinam się
Obrazek
Obrazek
Obrazek

c.d nastąpi

Dulencja

Post » Pon paź 25, 2010 17:25 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

ślicznośći te skarpetki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon paź 25, 2010 17:39 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesi c.d.

Mymałam kocyk :mrgreen:
Obrazek

Śpię...
Obrazek

Obrazek

Dulencja

Post » Pon paź 25, 2010 18:43 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Siem melduję. Doczytam niebawem :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 25, 2010 21:56 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

No i czy Edy można nie kochać?

Ja ją kocham! Tylko wirtualnie co prawda, ale za to coraz mocniej ;)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto paź 26, 2010 11:46 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Dulencja pisze:Czesia bez zmian :mrgreen:
Je już dużo więcej (potrafi wciągnąć dwie tacki i poprawić kurczaczkiem), żwirek robi za zabawki, bo nie ma nic fajniejszego niż wejść do kuwetki i grzechotać drewnianym żwirkiem, z racji tego oraz z uwagi na ogromny bałagan produkowany w kojcu, dostała dorosłą kuwetkę.
Eda już adoptowała Czesię, Czesia ma więc zastępczą mamę. Początkowo było trudno, bo Czesia nie wiedziała do czego mama służy, więc Eda robiła za gryzak i drapak dla Małej.
Czesia dostała piłeczki z grzechotkami i szaleje na maxa. Najchętniej o 4 w nocy :mrgreen:

Już mam mamę i nie muszę być sama :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

to drugie zdjątko jest przesłodkie :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 26, 2010 11:59 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Adopcja udana :-) Dobre uczucie tak ich razem widziec. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto paź 26, 2010 13:23 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Napisałam u siebie, a zapomniałam napisać u Czesi :oops:

Dziś rano kojec był pusty. Czesiula-Spryciula jakoś wyszła, a mogła wyjść tylko górą 8O 8O
W każdym razie Czesię znalazłam rano ganiającą po pokoju za ogonem Edy.

Zapakowałam Panie do kojca, dałam śniadanko - Czesi ruch dobrze zrobił, bo pałaszowała aż się uszki trzęsły :mrgreen:
Potem była drzemka, potem Czesia wstała, poszalała w namiocie, próbowała zamordować Żółtego Ptaka, potem zjadła drugie śniadanko, potem została wyprana przez Edę, teraz zmęczona śpi :mrgreen:

Dulencja

Post » Wto paź 26, 2010 13:37 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Wiecej opowiesci prosze. :oops: Moze Czesia napisze pamietnik?

SecretFire

Post » Wto paź 26, 2010 13:39 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Dulencja pisze:Napisałam u siebie, a zapomniałam napisać u Czesi :oops:

Dziś rano kojec był pusty. Czesiula-Spryciula jakoś wyszła, a mogła wyjść tylko górą 8O 8O
W każdym razie Czesię znalazłam rano ganiającą po pokoju za ogonem Edy.

Zapakowałam Panie do kojca, dałam śniadanko - Czesi ruch dobrze zrobił, bo pałaszowała aż się uszki trzęsły :mrgreen:
Potem była drzemka, potem Czesia wstała, poszalała w namiocie, próbowała zamordować Żółtego Ptaka, potem zjadła drugie śniadanko, potem została wyprana przez Edę, teraz zmęczona śpi :mrgreen:

jak ja kocham takie radosne opowieści :lol: :1luvu:
ps. może by zmienić tytuł wątku, bo jak sie Czesia dowie to sama to zrobi, z pomocą Edzi oczywista :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 26, 2010 17:29 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Fotosik nie działa :evil: A mam takie fajne dzisiejsze zdjęcia :evil:

Czesia na obiadek dostała kurczaczka. No po prostu pyszny był :mrgreen:
Po obiadku Czesia przypominała bączka z odnóżkami :mrgreen:

Do kojca wlazła Eda i naprawdę nie da się słowami opisać co się w kojcu dzieje :twisted:
W każdym razie Czesia jest bardzo szczęśliwa :mrgreen:

Dulencja

Post » Wto paź 26, 2010 19:59 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Kocha swoja nowa mamusie? Moze kiedys tez bede miala takie szczescie opiekowac sie takim fajnym nieborakiem.

SecretFire

Post » Śro paź 27, 2010 5:55 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Którą Mamusię? Ludzką czy Kocią?

Kocia Mamusia to nowe doświadczenia w życiu Czesi. Czesia szaleje, gryzie, wskakuje a mamusia pacyfikuje łapką i myje, myje, myje. A Czesia jak już sie nawskakuje, nagryzie, to się przytula, przytula, przytula... I tylko pycholka nadstawia do mycia :D
Ludzka Mamusia służy do napełniania miseczek i wymiany wsadu kuwetkowego :wink: Ale niech no tylko mamusia się zbliży do kojca i zagada do Czesi... Czesia już wie, że zaraz łapa mamusi sięgnie do kojca i czeka gotowa, a jak łapa się w kojcu znajduje to jest bij, zabij intruza :twisted: :twisted:

Czesia dziś znowu wyszła z kojca. Siedziałam pół nocy chcąc podpatrzeć. O 4 się poddałam, obłożyłam kojec poduszkami, położyłam się, obudziłam za godzinę i co??? I Czesia jakoś w tym czasie wyszła 8O 8O
Czesię znalazłam w drugim pokoju, ubawioną, radośnie polującą na ogon Leona, pod bacznym okiem Edy.

Dulencja

[poprzednia][następna]