Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
black_lodge pisze:Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abcNo i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny
black_lodge pisze:Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abcNo i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny
Mereth pisze:black_lodge pisze:Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abcNo i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny
Black-lodge a jesteś z Łodzi? Jeśli tak, to podjedź do schroniska, może uda Ci się zobaczyć Baranka
CatAngel pisze:Dziewczyny co się stało czemu kocisko odeszło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest nie sprawiedliwe kociaste dostają szanse na domki ... i odchodzą![]()
![]()
![]()
Do dup.....to życie jest
[*] ciesze się, że towarzyszyłam mu choć na wątku
joluka pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny co się stało czemu kocisko odeszło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest nie sprawiedliwe kociaste dostają szanse na domki ... i odchodzą![]()
![]()
![]()
Do dup.....to życie jest
[*] ciesze się, że towarzyszyłam mu choć na wątku
jak to odeszło??????????skąd ta wiadomość??????????
Annaa pisze:To niemożliwe ,nie było takiej informacji
podajcie link na FB
joluka pisze::cry:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja już powoli wymiękam....- w schronie w Katowicach odchodzą, w Łodzi odchodzą - nie potrafię pomagać, ogłoszenia nic nie dają - powoli tracę nadzieję.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 34 gości