Baranek łagodny olbrzym ['] - Okruszek Dt u kotbert

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 12:26 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abc :P No i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny :1luvu:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Czw wrz 30, 2010 12:40 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

black_lodge pisze:Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abc :P No i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny :1luvu:

Czyżby naszemu Barankowi - po opanowaniu sytuacji zdrowotnej - domek się szykował? :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw wrz 30, 2010 12:48 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

black_lodge pisze:Cześć dziewczyny ( i chłopaki), to mój pierwszy post na tym forum, na które trafiłam dzięki wątkowi Cukierka na Fotoforum. W skrócie, postanowiłam adoptować kota, a że nigdy w życiu kota nie miałam, od paru tygodni pracowicie przebijam się przez wątki z dziedziny kociego abc :P No i dziś znalazłam wątek Baranka, który wygląda zupełnie jak mój znajomy kot, który przekonał mnie do tego, że koty są fajne (wcześniej lubiłam raczej psy). W każdym razie też za niego trzymam kciuki, jest prześliczny :1luvu:

Black-lodge a jesteś z Łodzi? Jeśli tak, to podjedź do schroniska, może uda Ci się zobaczyć Baranka :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Czw wrz 30, 2010 13:41 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Mereth pisze:

Black-lodge a jesteś z Łodzi? Jeśli tak, to podjedź do schroniska, może uda Ci się zobaczyć Baranka :wink:

Nie, jestem z Wrocławia. Wiem, że u nas też pełno kotów w schronisku, trochę się boję tam jechać, bo albo wszystkie wziąć, albo żadnego :)) Pewnie mam zadatki na kolekcjonerkę;P

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Czw wrz 30, 2010 13:47 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Baranek jest rzeczywiście "cukierkopodobny" - tak samo cudne pysio! :1luvu:

Black_lodge - nie ma co się zastanawiać, tylko przygarniać przytulaka!!! Odległości tu nie są żadną przeszkodą! Kotbert wyciąga go już w sobotę (Kotbert :1luvu: !) - więc za chwilę nie będzie trzeba nawet fatygować się do schroniska :wink: . A taki miziasty kocur może się długo nie trafić.... :P

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw wrz 30, 2010 14:42 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Dziewczyny co się stało czemu kocisko odeszło :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

To jest nie sprawiedliwe kociaste dostają szanse na domki ... i odchodzą :crying: :crying: :crying:

Do dup..... :cry: to życie jest

[*] ciesze się, że towarzyszyłam mu choć na wątku :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 30, 2010 14:48 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

CatAngel pisze:Dziewczyny co się stało czemu kocisko odeszło :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

To jest nie sprawiedliwe kociaste dostają szanse na domki ... i odchodzą :crying: :crying: :crying:

jak to odeszło?????????? 8O skąd ta wiadomość??????????

joluka

Post » Czw wrz 30, 2010 14:50 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

joluka pisze:
CatAngel pisze:Dziewczyny co się stało czemu kocisko odeszło :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jak to odeszło?????????? 8O skąd ta wiadomość??????????

Na fb wszystko jest właśnie dostałam wiadomosć :!:

Cytuję ""MAM BARDZO SMUTNĄ WIADOMOŚĆ...BARANEK ODSZEDŁ....:(((( ""

Do tego kolejny kot trafił do tego schroniska dzisiaj i już marnieje :( :( :(

link http://www.facebook.com/event.php?eid=160791217281240
Ostatnio edytowano Czw wrz 30, 2010 14:52 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw wrz 30, 2010 14:51 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

To niemożliwe ,nie było takiej informacji :?
podajcie link na FB
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw wrz 30, 2010 14:52 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ja już powoli wymiękam.... :cry: - w schronie w Katowicach odchodzą, w Łodzi odchodzą - nie potrafię pomagać, ogłoszenia nic nie dają - powoli tracę nadzieję..... :( :( :( :( :(

joluka

Post » Czw wrz 30, 2010 14:54 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Annaa pisze:To niemożliwe ,nie było takiej informacji :?
podajcie link na FB

http://www.facebook.com/event.php?eid=160791217281240 proszę :(

CatAngel

Post » Czw wrz 30, 2010 14:57 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

joluka pisze::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ja już powoli wymiękam.... :cry: - w schronie w Katowicach odchodzą, w Łodzi odchodzą - nie potrafię pomagać, ogłoszenia nic nie dają - powoli tracę nadzieję..... :( :( :( :( :(

Bo to wszystko przez LUDZI :evil: niech sami się oddadzą do schroniska i zamkną w tych klatkach :evil:

CatAngel

Post » Czw wrz 30, 2010 15:01 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

:crying: :crying: :crying:
to niesprawiedliwe :cry:
Ostatnio edytowano Pt paź 01, 2010 23:58 przez Annaa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw wrz 30, 2010 15:06 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Schronisko powinno powiadomić tego, kto go oddał. :(

Strasznie przykro.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw wrz 30, 2010 15:09 Re: Baranek łagodny olbrzym schron. Łódź- marnieje, potrzeba DT

Mam nadzieje tylko, że go nie bolało :cry:
Biegaj za TM kociasty [*]
I opiekuj się naszymi :kotek:
.............[*]..............

CatAngel

[poprzednia][następna]