BĄBEL-JUŻniePaluch :) foto 11,15. Ma Dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 19:50 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

On ważył 0,8 kg w dniu przyjęcia, bo to niewielki kociak był. To było w styczniu, teraz to już chłopak ponad roczny.

Przepraszam, znowu nie mam wieści, bo w sobotę miałyśmy masę niezdecydowanych osób na adopcję, pudło z kotami podrzucone pod schron, państwa szukajcych kociąt od kotki z ich piwnicy. Jak dotarłam na kociarnię, to już nikogo nie było :oops:

ALE dzwoniła dzisiaj do mnie bardzo miła pani, która mogłaby Bąblowi dać dom!!! Potrzebne by było wparcie finansowe, bo kotka trzeba by było oprawić tutaj w lecznicy, albo w TDT i transport Wawa-Strzelce!

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon paź 18, 2010 20:03 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

ale super! :D rozumiem, że Pani chciałaby dac mu domek stały, tak?
Trzeba by odchuchać Bąbelka :roll:

p.s.
a wiemy może, które konkretnie Strzelce? :oops:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon paź 18, 2010 20:07 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

jamkasica pisze:ale super! :D rozumiem, że Pani chciałaby dac mu domek stały, tak?
Trzeba by odchuchać Bąbelka :roll:

p.s.
a wiemy może, które konkretnie Strzelce? :oops:

Trzeba by odchuchać przynajmniej z gluta, bo pani miała ostatnio bardzo niemiłe doświadczenia. Wersja droga - w lecznicy... Ale nie mamy kasy i jeszcze długi za Zgniłkę :oops: Wersja tania - w TDT, ale o taki trudno.

Nie wiem które :oops: , ale 200 km od Wawy. Jedna z forumowiczek była u pani, pisała, że warunki super i pani też z wielkim sercem.

alareipan

Post » Pon paź 18, 2010 21:07 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Dziewczyny, dajcie mi na PW orientacyjnie jakiego rzędu to kasa oraz numer konta.

Jak już jest oferta DS to szkoda zmarnować taką szansę. Może ktoś jeszcze podratować? Wpłaty, bazarki?

:ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon paź 18, 2010 21:51 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

joshua_ada pisze:Dziewczyny, dajcie mi na PW orientacyjnie jakiego rzędu to kasa oraz numer konta.

Jak już jest oferta DS to szkoda zmarnować taką szansę. Może ktoś jeszcze podratować? Wpłaty, bazarki?

:ok:

Dzięki Joshua_ada :1luvu: Jutro zbadamy sprawę jak i co i dam znać :ok:

alareipan

Post » Wto paź 19, 2010 0:05 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

w lecznicy, gdzie mogliby Bąbla odpicowac sa zajete 2 klatki, a trzecia musi byc wolna na czas po sterylce.... kurcze, jeszcze pare dni temu klatka byla wolna... zapytam, kiedy ma szanse sie zwolnic...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto paź 19, 2010 9:23 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Dziewczyny... ja też deklaruję wpłatę na leczenie Bąbelka!! Jeśli trzeba go będzie przewieźć po podkurowaniu to oferuję swoją pomoc. Oczywiście nieodpłatną :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto paź 19, 2010 11:14 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Jus87 pisze:Dziewczyny... ja też deklaruję wpłatę na leczenie Bąbelka!! Jeśli trzeba go będzie przewieźć po podkurowaniu to oferuję swoją pomoc. Oczywiście nieodpłatną :)

Super!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto paź 19, 2010 13:37 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Mam nadzieję, że się uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Że Bąbelek dostanie swoją szansę na prawdziwe, szczęśliwe życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 19, 2010 16:12 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Witajcie dziewczyny córa mi znalazła tą stronę o Bąbelku ,bardzo mi go żal ja mam już kilka kotów ostatnio przyjechał do mnie z Ostrudy .Na kociarni str.15 ,Mały kotek kaleka adoptowany ,to my .Gdyby nie ta sytuacja z tym wirusem co ostatnio przez tego małego miałam to bym się nie obawiała go zabrać już dziś ,ale tak same rozumiecie muszę być ostrożna bo wtedy jednego kotka straciłam i prawie miesiąc jeździłam jeszcze z czterema do weta a to mnie spłukało .Jeszcze tydzień temu zawiozłam psa Foksia do adopcji do Warszawy miałam go u siebie bo go porzucili i trafił się dla niego super domek, więc szkoda było z niego nie skorzystać a ja auta nie mam więc za benzynę zabuliłam ,ale psina ma dobrze dostałam zdjęcia .Bąbel . zawsze lepiej by miał u mnie jak w tym schronisku Jest jeszcze z mojej strony jedno pytanie czy kiciuś nie boi się psów bo ja mam w domu dużego psa .Pozdrawiam .Jestem z Strzelna .Jaki kotek ma charakter...............

paulina 4328

Od: Pt cze 18, 2010 16:41

Post » Wto paź 19, 2010 20:12 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

paulina wydaje mi się, że nikt nie odpowie na Twoje pytania... bo kto to może wiedzieć?? domaga się pieszczot to wiadomo z wiadomości.. wcale mu się nie dziwię.

Dziewczyny czekamy na wieści dotyczące Bąbla?? jak sprawa ma się z lecznicą i DS ??
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto paź 19, 2010 22:25 Re: BĄBEL-Paluch od stycznia-ŹLE! dt/ds! ZAPEWNIAMY SZPITAL

Jestem.

Jutro Dominika będzie w lecznicy, to dowie się kiedy mamy szansę na klatkę.

DS to właśnie Paulina 4328 :1luvu: Dzwoniłam do niej dzisiaj, więc jesteśmy na bieżąco.

Jutro znajoma ma się rozeznać, co do obecnego stanu chłopaczka. Będziemy rozmawiać, to zapytam też o relacje kot-pies.

Pieniążki Bąbelkowe zaczniemy zbierać dopiero, jak chłopak będzie w lecznicy :wink: Ale bardzo dziękuję za deklaracje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jus87 pisze:Dziewczyny... ja też deklaruję wpłatę na leczenie Bąbelka!! Jeśli trzeba go będzie przewieźć po podkurowaniu to oferuję swoją pomoc. Oczywiście nieodpłatną :)

Mogłabyś? Super! :D

Będzie jeszcze tylko jeden problem - KTO Z WAWY CHĘTNY DO "ADOPCJI"?

alareipan

[poprzednia][następna]