No nareszcie miau wpuszcza::!: Cale rano nie dzialalo
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Rysiu jaki Ty jesteś piękny wręcz przeprzystojny a w dodatku taki waleczny jak miło widzieć go zdrowego i z apetytem... dziwię się tylko, dlaczego domki się nie zabijają o takiego słodziaka... no po prostu rudzielec do schrupania
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
No jakby nie bylo, Rysiu to walczyl o zycie, wiec nie szukanie domku mu w lepciu bylo... Ale mam nadzieje, ze teraz juz moze szukanie zaczac
Pilnie szukam kogoś kto by mógł się zaopiekować gołębiem . Jak wychodziłam z moimi psami ,najpierw z Pedrem i Fibim to go jeszcze nie było a jak zeszłam z Myszka to na schodach znalazłam rannego gołębia , skrzydło wlecze prawie po ziemi Wogole się na ptakach nie zmam a w domu mam wiele kotów i musiałam go dać do piwnicy a tam nie przeżyje , POMOCY BŁAGAM