Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Milenko![]()
![]()
![]()
![]()
Dbaj o siebie
![]()
Aleksandra59 pisze:Było siku i był bezpośredni kontaktNo bo trzeba było siku z kuwety usunąć
![]()
Totek obwąchał moją rękęAle jak chciałam pomiziać to niestety capki dostałam, ale takie delikatnie
![]()
Przestałam się Totka baćI uznaję to za duży sukces - jak jutro Totka nie wymiziam to będzie to duża moja porażka
Aleksandra59 pisze:Totka zabrałam dzisiaj rano do łóżka i wymiziałam totalnieWszystko zostało wymiziane, a brzusio był wystawiany okropniasto
Mruczanko się włączyło i było suuuuuuuuper
![]()
I to mruczanko mnie zmyliłoPrzytuliłam Totka do siebie i na chwilkę przysnęłam
I Totek poszedł sobie precz
Siedzi teraz w dużym pokoju i nie lubi mnie
![]()
Każde zbliżenie wywołuje ucieczkę Totka
Na razie kota zostawiłam w spokoju - może jednak przypomni mu się jak fajnie było być mizianym .................
Bardzo mi przykro![]()
Edzina pisze:Chyba mam dobre wieści dla Mileny.
Zdaje się, że ciachnęliśmy uciekinierkę.
Poznajesz?
Edzina pisze:No właśnie nie jestem pewna czy to ta, ale mam słabe zdjęcie takiej kotki zrobione wcześniej i nie bardzo jest jak porównać.
http://azg.org.pl/images/grafika/imgp0029.jpg
Dlatego Milena musi się przyjrzeć, bo jeśli to nie ona, to jest więcej kotek...
A to klatka od Broka.![]()
A kotka to dzikadzicz. Nawet rękawicą nie można było jej złapać, tylko trzeba było użyć specjalnego chwytaka. Tak się rzucała..
Aleksandra59 pisze:Totka zabrałam dzisiaj rano do łóżka i wymiziałam totalnieWszystko zostało wymiziane, a brzusio był wystawiany okropniasto
Mruczanko się włączyło i było suuuuuuuuper
![]()
I to mruczanko mnie zmyliłoPrzytuliłam Totka do siebie i na chwilkę przysnęłam
I Totek poszedł sobie precz
Siedzi teraz w dużym pokoju i nie lubi mnie
![]()
Każde zbliżenie wywołuje ucieczkę Totka
Na razie kota zostawiłam w spokoju - może jednak przypomni mu się jak fajnie było być mizianym .................
Bardzo mi przykro![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Beanie, elmas, Google [Bot], Hana, kasiek1510 i 153 gości