POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 10, 2010 11:53 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Nioo..Ale niektóre tylko leżą, i nie za bardzo dają się miziać. :mrgreen:

Kotki-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 10, 2010 12:21 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

kalair pisze:Nioo..Ale niektóre tylko leżą, i nie za bardzo dają się miziać. :mrgreen:

Kotki-
Obrazek

fajne :1luvu: ja choruje na takiego duzego drewnianego kota, ktorego sobie moglabym na ziemi postawic, taki do ok.metra wysokosci :ok: tylko na razie nie mam nawet gdzie mu miejsca znalezc... :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 10, 2010 12:27 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Ale to drogie ..Na razie też zadowalam się małymi. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 10, 2010 12:32 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

wiem, pewnie kolo 50 zeta minimum bedzie trzeba wydac, ale nic nie szkodzi :) Cos kociego MUSZE miec :D

Kociara82

Post » Pt wrz 10, 2010 12:50 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Nie mów, że NIE MASZ! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 10, 2010 12:56 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Kociara82 pisze:wiem, pewnie kolo 50 zeta minimum bedzie trzeba wydac, ale nic nie szkodzi :) Cos kociego MUSZE miec :D

Inusię Ci podeślę. I obraz z siedmioma czarnymi kotami

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 10, 2010 13:30 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Kiedyś na Jarmarku Dominikańskim zakochałam się w dwóch kocich statuetkach, czarne, w stylu egipskim, ale inne niż to, co na ogół widać w sklepach z upominakmi/figurkami itp. Bardzo dostojne. Trochę jak gepardy. Wysokie na ok metr. Siedzące w pozach strażników domowego ogniska, dumnie wyprostowane. Kilka dni się wahałam i ktoś mnie ubiegł.. ale.. wydać 500 zl na coś takiego.. jak się ledno koniec z końcem wiąże.. Mało rozsądne :D

Jak już skończę remont, planuję namalować czarnego kota malego na wąskiej ściance w przejściu między kuchnią i pokojem. Tuż przy ziemi, jeszcze nie wiem jakiej pozie :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt wrz 10, 2010 19:40 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

takie cos by bylo piekne, ale faktycznie z leksza cena mnie szokla 8O 8O

mam 3 figurki kotow jak na razie, takie malenkie: jednego bialego wylicytowanego z KB, jedneho porcelanowego czarnego geparda ("spadek" po siostrze) i drewniana figurka kota egipskiego wlasnie z Egiptu przywieziona. Moze jutro sfoce... mam tez troche jak juz wspomnialam wczesniej widokowek z kotami.
Kiedys byly modne buty co sie koty nazywaly, takie kozaczki wysokie... marza mi sie takie... :oops: No i kota whiskasowego na tapecie w telefonie :ryk: :ryk: :ryk: Mialam kiedys szal dluuuuugi, czarny, przypominajacy kocie futerko, taki mieciutki... ale pewnej zimy stracilam go w tlumie na koncercie: I ty mozesz zostac swietym milkolajem. Zeslizgnal sie po plaszczu ani nie wiem kiedy... :oops: A cieplutki byl bardzo :1luvu: gdzies mam jeszcze zdjecia z kalendarza zeszlorocznego, co mi kolezanka dala... wlasnie tez z kotami... mialam poskanowac wsio i wrzucic na chomika, ale jakos wylecialo mi to z glowy...

Kociara82

Post » Pt wrz 10, 2010 19:50 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

MaryLux pisze:
Kociara82 pisze:wiem, pewnie kolo 50 zeta minimum bedzie trzeba wydac, ale nic nie szkodzi :) Cos kociego MUSZE miec :D

Inusię Ci podeślę. I obraz z siedmioma czarnymi kotami

obraz wystarczylby z jednym czarnulkiem, ale i siodemka nie pogardze :)
Co do Inki... no nie wiem... kiedys chetnie, ale po tym dzisiejszym nasmiewaniu sie ze mnie...
:x

Kociara82

Post » Pt wrz 10, 2010 19:53 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Byłam dziś u weta.
Fakt, nie bywam tam często (wet zwykle przyjeżdża do mnie), ale bywam. I dopiero dziś zauważyłam, że na oknach w gabinecie jest cała kolekcja kocich figurek. oczywiście zachwyt wyraziłam, a wet na to:
Eee, te najładniejsze to w domu mam, za szybą, żeby mój futrzak się do nich nie dobrał.

Muszę mu przy okazji kupić dwa ładne kocie kubki (dwa - bo to państwo wetostwo :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt wrz 10, 2010 20:00 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

A jak wyglądają pulpity Waszych monitorów? Koty są?
Mój jest taki:

Obrazek

Czarne koty są Jany - zdjęcie podprowadziłam :wink:

jaaana

Post » Pt wrz 10, 2010 20:04 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

jaaana pisze:A jak wyglądają pulpity Waszych monitorów? Koty są?
Mój jest taki:

Obrazek

Czarne koty są Jany - zdjęcie podprowadziłam :wink:

ale sie pieknie ustawily kociaste :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
BOOOOOOOOOSSSSSSSSKIIIIIIIIIIIEEEEEEEE murzynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chetnie podprowadzilabym zywe, a nie tylko na zdjeciu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kociara82

Post » Pt wrz 10, 2010 20:06 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

To jest czarny trójgłowy smok :mrgreen:
Jedno z najpiękniejszych zdjęć czarnych kotów, jakie widziałam.

jaaana

Post » Pt wrz 10, 2010 20:14 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Kocie przykazania

Uczyń świat miejscem zabawy.
Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.
Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.
Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.
Śpij często.
Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.
Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.
Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.
Ciekawość to pierwszy stopień do... świetnej zabawy.
Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.
Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.
Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.
Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło". Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.
Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, ze wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę.

Kociara82

Post » Pt wrz 10, 2010 20:14 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

jaaana pisze:To jest czarny trójgłowy smok :mrgreen:
Jedno z najpiękniejszych zdjęć czarnych kotów, jakie widziałam.

cuuuuuudooooooooo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]