prosimy kibiców o choć 5-10 zł to już jest pomoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Tweety pisze:wystawią Wam przelewową?
nie ma problemu, ja dziś zapłaciłam i mogę normalnie płacić z tzw. stałego rezerwowego funduszu na ewentualne leczenie moich kotów, byleby było potem zrefundowane![]()
Pękośka i Tulia nie mają żadnych sponsorów = mam w tej chwili 11 sztuk na utrzymaniu = dwunastej nie dam rady
lutra pisze:cieszę się, że Totiszcz się stara, ale myśl o tym, , że większości tych, które odchodzą w schroniskach wystarczyłby tylko Dom i tylko Człowiek, mnie rozwala...
Wielbłądzio pisze:Zgadza się, 102. W tym fiprex i całe opakowanie surolanu.
Jest jak jest. Od kiedy znów pracuję, koszty utrzymania moich tymczasów staram się ponosić sama. Tyle, że tych tymczasów mam w tej chwili aż trzy, a własnych całe dziewięć. Zarabiam dwa tysiące z groszami i jest to jedyne źródło utrzymania mojego oraz Drani. Dlatego obawiam się, że bez pomocy nie dam rady![]()
Rano zakropliłam dziewczynce uszy. Nie protestowała.
Przez noc zniknęło znów sporo chrupek (po tym, jak sprzątnęła cała probkę RC, dosypałam jej do miseczki Drańskiej Puriny).
Totunia ma piękne, wielkie, żółte oczyska.
I łaknie miłości tak bardzo, jak chyba tylko zwierzęta ze schronów potrafią. Identycznie zachowywały się na początku Busiaczek i Bidzia...
EDIT: Za 'kieszonkowe' od xandry kupię dziś malutkiej promocyjne opakowanie 800g któregoś Royala. Niech ma coś z wyższej półki, należy jej się, pewnie nieczęsto dotąd w swoim życiu coś takiego jadała.
Tweety pisze:Może ktos mógłby wspomóc kotusie jakimś bazarkiem, bo póki co to ona uboga jak mysz kościelna. Z FB uzbierało nam się dla niej 117 zł więc w sumie w sam raz na pierwszą fakturę i tyle. Mamy obiecane coś jeszcze z Niemiec ale na razie nie dotarło więc nie wiem do końca ile i kiedy
BarbAnn pisze:mam pytanie zeby sobie oszczedzic i nie przekopywac watku
kto zdiagnozowal /zasugerowal astme?
proszę o odnosnik do wpisu
BarbAnn pisze:mam pytanie zeby sobie oszczedzic i nie przekopywac watku
kto zdiagnozowal /zasugerowal astme?
proszę o odnosnik do wpisu
Użytkownicy przeglądający ten dział: mraucia, RobertWeilk i 35 gości