Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 22, 2010 16:36 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:Byłam u maluchów - maluchy małpkują straszliwie :wink: Ale wzięte na ręce natychmiast się uspokajają - mruczą jak super wielkie traktory. Tak bardzo jest im potrzebny kontakt z człowiekiem :?

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 22, 2010 16:49 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Dostałam zdjęcia małego-czarnego z domku :D :D :D

Postaram się dzisiaj wstawić 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie sie 22, 2010 17:08 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Mały-czarny w swoim domeczku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Aleksandra59

Post » Nie sie 22, 2010 17:30 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:Mały-czarny w swoim domeczku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaki on cudny i malutki - zwłaszcza widac to przy tym kłębku nici :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a propos nici - domek uświadomiony, mam nadzieję, w tym względzie :?: :?: :?:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sie 22, 2010 20:55 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Witam to u nas mały czarny znalazł domek :) i właśnie łapie moje palce jak to piszę :) jest to cudowne stworzenie.Nie dość że mądre to jeszcze prze słodkie prze cudowne i prze śliczne. Chciał bym jeszcze raz podziękować pani Aleksandrze za to że właśnie do nas trafił to kochane kocisko. Pozdrawiam

pol6661

Od: Nie sie 22, 2010 20:47

Post » Nie sie 22, 2010 21:48 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

pol6661 pisze:Witam to u nas mały czarny znalazł domek :) i właśnie łapie moje palce jak to piszę :) jest to cudowne stworzenie.Nie dość że mądre to jeszcze prze słodkie prze cudowne i prze śliczne. Chciał bym jeszcze raz podziękować pani Aleksandrze za to że właśnie do nas trafił to kochane kocisko. Pozdrawiam

Witaj Pol6661 na miau :1luvu: :ok: :ok: :ok:

My tu sobie mówimy po imieniu - tak wyjaśnię 8)

I duża prośba związana z kłębkiem nici ze zdjęć - jeżeli to jest kłębek nici oczywiście :wink: - to nie jest dobra zabawka dla kociambry. Nici, gumki oraz plastikowe torebki - to jest wielkie FUJ :kotek:

Aleksandra59

Post » Nie sie 22, 2010 22:02 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

pol6661 pisze:Witam to u nas mały czarny znalazł domek :) i właśnie łapie moje palce jak to piszę :) jest to cudowne stworzenie.Nie dość że mądre to jeszcze prze słodkie prze cudowne i prze śliczne. Chciał bym jeszcze raz podziękować pani Aleksandrze za to że właśnie do nas trafił to kochane kocisko. Pozdrawiam

Cieszę się bardzo i trzymam kciuki za Was i kociaka :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon sie 23, 2010 6:26 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Potrzebne domki dla pozostałych kociaków!!!!!!!

Marzenia11

Post » Pon sie 23, 2010 8:00 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

To nie jest nić :P tylko włóczka. Więc nie ma strachu.

pol6661

Od: Nie sie 22, 2010 20:47

Post » Pon sie 23, 2010 11:44 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Dziewczyny, wpadł mi do głowy pomysł, który kiedyś wykorzystałam gdy szukałam domu dla tymczasa.
Są fora osiedlowe, dzielnicowe itp.

Znalazłam dwa fora:
http://warszawa-mokotow.mojeosiedle.pl/ ... php?f=1480 (ogólne dla Mokotowa)
http://www.e-wilanow.pl/forum/47 (dla Wilanowa)
dla Sadyby i Służewa nie znalazłam, są tylko wydzielone na portalu gazety.pl
może założyć tam kociakom wątek?

(ja tam nie mam konta, ja mam tylko na swoim osiedlowym forum. Mogę tam ogłosić maluszki)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 24, 2010 15:25 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Czyli wszystkie slepaczki juz w domkach, tak?Mozna zdjac ogłoszenie?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 17:57 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Wto sie 24, 2010 19:22 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

BOZENAZWISNIEWA pisze:Czyli wszystkie slepaczki juz w domkach, tak?Mozna zdjac ogłoszenie?

Niestety nie, nadal w lecznicy jest jeden ślepaczek :cry:

I doszły kolejne dwa maluchy :cry: Jeden krówek mocno dzikujący, taki 2-3 miesięczny oraz chory biało-srebrny maleńtas. Na szczęście stan maleńtasa ustabilizowany.....

Tylko gdzie te domki ............

Aleksandra59

Post » Wto sie 24, 2010 19:24 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

joshua_ada pisze:Dziewczyny, wpadł mi do głowy pomysł, który kiedyś wykorzystałam gdy szukałam domu dla tymczasa.
Są fora osiedlowe, dzielnicowe itp.

Znalazłam dwa fora:
http://warszawa-mokotow.mojeosiedle.pl/ ... php?f=1480 (ogólne dla Mokotowa)
http://www.e-wilanow.pl/forum/47 (dla Wilanowa)
dla Sadyby i Służewa nie znalazłam, są tylko wydzielone na portalu gazety.pl
może założyć tam kociakom wątek?

(ja tam nie mam konta, ja mam tylko na swoim osiedlowym forum. Mogę tam ogłosić maluszki)

Ada - dzięki :1luvu: bardzo fajny pomysł ... tylko muszę trochę czasu znaleźć, żeby sensowny wpis zrobić. Na tych lokalnych forach dużego ruchu nie ma, ale przecież nie wolno zaniechać ...........

Aleksandra59

Post » Wto sie 24, 2010 19:28 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czyli wszystkie slepaczki juz w domkach, tak?Mozna zdjac ogłoszenie?

Niestety nie, nadal w lecznicy jest jeden ślepaczek :cry:

I doszły kolejne dwa maluchy :cry: Jeden krówek mocno dzikujący, taki 2-3 miesięczny oraz chory biało-srebrny maleńtas. Na szczęście stan maleńtasa ustabilizowany.....

Tylko gdzie te domki ............

no tez tak myslałam, sprostuje informacje , bo napisali,ze juz ma domek.... :(
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]