Aleksandra59 pisze:Byłam u maluchów - maluchy małpkują straszliwieAle wzięte na ręce natychmiast się uspokajają - mruczą jak super wielkie traktory. Tak bardzo jest im potrzebny kontakt z człowiekiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Byłam u maluchów - maluchy małpkują straszliwieAle wzięte na ręce natychmiast się uspokajają - mruczą jak super wielkie traktory. Tak bardzo jest im potrzebny kontakt z człowiekiem
pol6661 pisze:Witam to u nas mały czarny znalazł domeki właśnie łapie moje palce jak to piszę
jest to cudowne stworzenie.Nie dość że mądre to jeszcze prze słodkie prze cudowne i prze śliczne. Chciał bym jeszcze raz podziękować pani Aleksandrze za to że właśnie do nas trafił to kochane kocisko. Pozdrawiam
pol6661 pisze:Witam to u nas mały czarny znalazł domeki właśnie łapie moje palce jak to piszę
jest to cudowne stworzenie.Nie dość że mądre to jeszcze prze słodkie prze cudowne i prze śliczne. Chciał bym jeszcze raz podziękować pani Aleksandrze za to że właśnie do nas trafił to kochane kocisko. Pozdrawiam
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czyli wszystkie slepaczki juz w domkach, tak?Mozna zdjac ogłoszenie?
joshua_ada pisze:Dziewczyny, wpadł mi do głowy pomysł, który kiedyś wykorzystałam gdy szukałam domu dla tymczasa.
Są fora osiedlowe, dzielnicowe itp.
Znalazłam dwa fora:
http://warszawa-mokotow.mojeosiedle.pl/ ... php?f=1480 (ogólne dla Mokotowa)
http://www.e-wilanow.pl/forum/47 (dla Wilanowa)
dla Sadyby i Służewa nie znalazłam, są tylko wydzielone na portalu gazety.pl
może założyć tam kociakom wątek?
(ja tam nie mam konta, ja mam tylko na swoim osiedlowym forum. Mogę tam ogłosić maluszki)
Aleksandra59 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Czyli wszystkie slepaczki juz w domkach, tak?Mozna zdjac ogłoszenie?
Niestety nie, nadal w lecznicy jest jeden ślepaczek![]()
I doszły kolejne dwa maluchyJeden krówek mocno dzikujący, taki 2-3 miesięczny oraz chory biało-srebrny maleńtas. Na szczęście stan maleńtasa ustabilizowany.....
Tylko gdzie te domki ............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości