DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) JUŻ W SWOICH DOMKACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 14:35 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

i ja takoż 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 12, 2010 15:43 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

oczko pingwinki dużo ładniejsze,ogólnie to najładniejsze jest co rano-czyli bez maltretowania kropelkami,a po zakraplaniu,czyli w ciągu dnia troszkę łzawi.Jutro będzie oczko obejrzane przez dr.Anię to będzie wiadomo na ile jest poprawa.
W nosku już się nie gotuje,oddech jest b.ładny.
Ogólnie są b.grzeczne i spokojne,ale chyba tylko dla nas na pokaz,bo wczoraj słyszałam szalone tuptanie.Niestety. jak tylko weszłam to towarzystwo pochowało się po pudełkach i tylko te wielkie oczęta wytrzeszczone..
jak nas nie ma to chyba skaczą wszędzie gdzie się da bez trudu,bo teraz pingwinkę zastałam śpiącą w umywalce.
Głaskanie i tulenie lubią ale jeszcze same do nas nie przychodzą.Trzeba je wygrzebywać z pudełek.
Zdjęć nie mamy kiedy zrobic bo czasu ciągle brak ,ale jutro rano postaram się przypilnować aby sesja foto się odbyła.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sie 12, 2010 15:54 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

bo te umywalki to takie robią akurat na wymiar kota specjalnie :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 12, 2010 15:57 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

chyba wszystkie małe i duże koty kochają umywaleczki :mrgreen: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 12, 2010 16:02 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

wyłożyłam jej ją ręcznikiem,bo w takiej zimnej się położyła,jeszcze się przeziębi.
A dymniaczka,mój Mąż nazywa ją Shark'y,chce się koniecznie wydostać w wielki świat-już dwa razy ją z przedpokoju zawracaliśmy,a jeszcze jedne drzwi i wpadłaby prosto w paszczę baaardzo "grożnego" kastrata Duriana (7kg.)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sie 13, 2010 6:37 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

ręczniczek w umywalce :|
profanacja umywaleczki ,fujjj kobieto ,zabieraj ręczniczek :mrgreen:

iwona66

Post » Pt sie 13, 2010 10:03 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

CatAngel, czy będziesz robiła im allegro? Jeśli nie, ja mogę zrobić. Ale jeśli będziesz - chętnie Ci odstąpię tą robotę 8)

Oczywiście wcześniej muszę mieć dobre zdjęcia całej trójki (zdjęcia czarno-białej dla przyszłych właścicieli, coby się mogli napatrzeć :mrgreen: ).
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sie 13, 2010 12:57 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

"anika"
zdjęcia zrobione,ale potrzebuję mojego męża bo sama nie dam rady powrzucać.

Pingwinka już prawie zdrowiutka,oczko śliczne-teraz kropelki tylko 3x dziennie.
pozostałe kicie zdrowiutkie.
W podróży nie były już takie potulne jak dawniej-nawet jeden dawał głos ale nie wiem który.
Ogólnie to są przytulanki,ale takie które trzeba brać do przytulanie bo same to co to to nie..
Pingwinka jest najbardziej spokojna i delikatna i uwielbia kocie mlesio,
chłopaczek jest największy żarłok i jest najbardziej nieśmiały,
a Shark'y czyli dymniaczka jest wszystkiego ciekawą uciekinierką i ona jedyna buczyjak mały traktorek,no i kocha mojego męża z wzajemnością (u mnie nie buczy).

ale tak w ogóle to oczywiście spanie jest najfajniejsze.

smarti

Post » Pt sie 13, 2010 14:31 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

A antybiotyku pingwinka już nie dostaje? Betamoxu znaczy. A te kropelki - mi zawsze radzili żeby minimum 6 razy dziennie, bo inaczej to nie ma sensu.

smarti pisze:a Shark'y czyli dymniaczka jest wszystkiego ciekawą uciekinierką i ona jedyna buczy jak mały traktorek,no i kocha mojego męża z wzajemnością (u mnie nie buczy).

:mrgreen: cóż, chyba się polubili :P
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt sie 13, 2010 15:06 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

ostatni betamox pojutrze,a kropelki do wczoraj były 6xdz,ale ponieważ oczko już nawet przedwczoraj było śliczne to od dziś 3xdz wystarczy.

smarti

Post » Pt sie 13, 2010 15:28 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

dobra opieka i kociaki jak malowanie :mrgreen: :1luvu:

iwona66

Post » Pt sie 13, 2010 18:44 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

smarti pisze:ostatni betamox pojutrze,a kropelki do wczoraj były 6xdz,ale ponieważ oczko już nawet przedwczoraj było śliczne to od dziś 3xdz wystarczy.

ok, już rozumiem :) jak oczko jest już dużo lepsze, to oczywiście kropelki można rzadziej podawać :)

zdjęcia??? :mrgreen: wieczorem? 8)

PS: Kot (takie tycie 5 miesięczne czarne diablisko :twisted: na dodatek tak kochane, że nawet krzyknąć nie można, ale w środku się człowiek gotuje, jak widzi co kotek ów robi :roll: ) właśnie mi po klawiaturze skacze, bo widzi ruszający się kursor. Co chwilę mi chce edytować świeżo co wysłane posty :| albo zmienić ustawienia klawiatury. Ja się chyba zabiję! :crying: :wink:

PPS: a matka tytułowych dzieciaków chyba nie ma gdzie wrócić :( dobrze chociaż, że w porę ją złapałam, ale co teraz? :( Ktoś nie zna jakiegoś domku na wsi/stajni gdzie można byłoby ją wypuścić??? :arrow: Link do wątku
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob sie 14, 2010 1:21 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

*anika* pisze:CatAngel, czy będziesz robiła im allegro? Jeśli nie, ja mogę zrobić. Ale jeśli będziesz - chętnie Ci odstąpię tą robotę 8)

Oczywiście wcześniej muszę mieć dobre zdjęcia całej trójki (zdjęcia czarno-białej dla przyszłych właścicieli, coby się mogli napatrzeć :mrgreen: ).

To ja ci chętnie odstąpię robotę na Allegro 8)

Ja dam na NK,FB i na strony internetowe :)

Już już dawać zdjątka :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 14, 2010 23:41 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

wczorajsza sesja znikła bo coś nam się skasowało-nie wiem bo się nie znam.
dziś była sesja ale kociaki były jakies znudzone więc jest tylko kilka naprawdę fajnych zdjęć.jutro mój mąż je tu wklei na pewno i jutro też zrobimy kolejną sesję-może modelki i model będą w lepszych humorkach do pozowania.

...poza tym całe towarzystwo już zdrowiutkie i świrują równo za sznureczkiem,kulkami z papieru,własnymi ogonkami i tym podobnymi ciekawostkami..

smarti

Post » Nie sie 15, 2010 8:30 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

smarti, zapytaj weterynarza przy okazji czy można ze szczepieniem trafić mniej więcej w 20 sierpnia? (ja tak pod kątem pingwinki, coby nie musiał domek na nią za długo czekać)
♪♫♬ ♪

*anika*

[poprzednia][następna]