PODZIEKOWANIA za KALENDARZ 2004

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2003 19:52

Pani dr Beacie kalendarz podobal sie niezmiernie :-) U mnie w pracy zreszta tez :-)
To, ze ja jestem zachwycona o niczym nie swiadczy, bo nieobiektywna jestem ;-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto gru 23, 2003 20:21

A ja jutro go przynosze do pracy... pewnie tez beda marudzic na imieniny :?
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Śro gru 24, 2003 9:52

Bardzo się cieszę, że mogłem chociaż w tak skromny sposób pomóc tak wspaniałej kociej rodzinie jaką Wy tworzycie.
Kalendarze są rzeczywiście zrobione profesjonalnie i sam kupiłem jeden, chociaż aktualnie Kota nie mam.
Poznałem jedną Waszą koleżankę w Gdańsku ( serdecznie pozdrawiam) jak przywiozłem do niej kalendarze i w pewnym oszołomieniu patrzyłem na te wspaniałe okazy kociej urody, które Ona ma w domu. Nie wiem nawet dokładnie ile ich tam było, bo ciągle się przemieszczały.
Po prostu rewelacja.
Taka pomocą zawsze służe. Grzechem byłoby odmawiać ludziom z taka pasją. Ze względów zawodowych dużo jeżdżę po Polsce( po "przekątnej" - od Olsztyna po Wrocław). Jak będziecie w potrzebie dajcie znać przez moją ( a może Waszą) Aggatt.
Pozdrowienia dla wszystkich FUTRZAKÓW
Ostatnio edytowano Śro gru 24, 2003 11:36 przez tata Aggatt, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

tata Aggatt

Od: Wto lis 18, 2003 13:30

Post » Śro gru 24, 2003 9:54

dziękujemy i pozdrawiamy :D

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro gru 24, 2003 9:55 kot

pozdrawiamy :D

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Śro gru 24, 2003 10:00

tata Aggatt :1luvu:
serdeczne dzieki za pomoc :) i ciesze sie, ze kalendarz sie podobal :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro gru 24, 2003 10:02

Gdyby nie pomoc osob powiazanych wielokrotnie nie dalibysmy rady :-)
pozdrawiam Tate Agatt :-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro gru 24, 2003 10:59

No to teraz ja. Wszystkich kalendarzy mam 10, w tym jeden dla mnie.
Pierwszy kalendarz otrzymał dr. Przemek Zięba z Azorka. Juz na pierwszy rzut oka bardzo mu się spodobał a przeglądając kocie imieniny był zachwycony pomysłem (brawo Anja!) Za zastrzyk dla Kici nie wział ani grosza... 8)
Na drugi dzień przyszłam do lecznicy a tam... kalendarz na scianie na honorowym miejscu!
Drugi egzemplarz powędruje do p. Iwonki , wetki azorkowej, która tak wspaniale opiekowała się moim Kajtkiem po operacji.
Trzeci kalendarz podarowałam p. Irenie, mojej lektorce. To wspaniała, ciepła osoba kochająca zwierzęta równie mocno jak ja. Ma w domu dwa psy -foksteriery ale z pasją walczy o niezamykanie jedynego piwnicznego okienka w swoim bloku.
Czwarty poszedł do Gosi, dziewczyny, kóra poznałam w tytm roku. Pracuje w sklepie zoologicznym na osiedlu. Po krótkiej rozmowie okazało sie , ze ma ode mnie kota! Mamy wspólną znajomą, która kiedys pomagała mi w adopcji maleńkiej czarnej kulki. Kulka, obecnie, 7-kilowy kocur, trafiła do Gosi. Od momentu poznania w lipcu tego roku Gosia wzięła ode mnie jeszcze dwa kotki... 8)
Piaty kalendarz podarowałam Basi, mojej sasiadce z bloku. Basia to osoba mocno po 50-tce ale pełna werwy i animuszu. Ma dwie kotki . Codziennie jeździmy na ogródki działkowe i zawozimy jedzenie kotom, które mieszkaja u Basi w altance ( z wyjściem na zewnątrz, ofkors :wink: )
Szósty - trafił do p. Joli, kobiety po 60-tce, która dokarmia całą wielką gromadę kotów w śródmieściu Lublina. Sama ma swoich 8. Jest wspaniałym , ciepłym, człowiekiem a ponadto błyskotliwą , kulturalną i bardzo elegancką osobą. Bardzo się zaprzyjaźniłysmy a p. Jola w rozłozonych kartach wyczytała mi olbrzymie pieniadze na wiosnę przyszłego roku(www.animalia.pl :P )
Siódmy zaraz pojedzie do p.Danusi i p. Adama. To znani w Lublinie działacze na rzecz ochrony zwierzat. Wspaniali, ciepli ludzie. Dla zwierzat poświęcili bardzo wiele. On jest znanym dyrygentem, ona -śpiewaczką operową. Znamy się i przyjaźnimy od dawna. A p. Adam bedzie miał niespotykany prezent imieninowy...
Ósmy otrzymaja dzisiaj Ania i Jacek. Poznalismy sie przez koty. Rodzice Ani to moi sąsiedzi. Gdy do Ani przybłakała sie ciężarna kotka a potem urodziła, zostałam poproszona o zidentyfikowanie płci maluchów. Pojechałam i ..tak zaczeła się przyjaźń ze wspaniała rodziną. Jeden z kocich maluchów pojechał do Gosi ( od kalendarza nr.4) a drugi- do Warszawy! Matka kociąt - szylkretowa Ferdusia ma u nich wspaniały dom.
Dziewiaty kalendarz otrzyma Monika. Lek. wet. Kolezanka Przemka ze studiów. To moja sąsiadka , z osiedla. Wspaniała dziewczyna, która, sama klepiąc przerażająca biedę, dokarmia i leczy dziczki w klubie jeździeckim. To ona znalazła zastępcza matkę dla szczeniaków, o których piszę na KŁ. Jest dla mnie wielkim oparciem i sama świadomość, ze jest blisko i w każdej chwili mogę do niej zadzwonic i znaleźć pomoc pozwala mi przetrwac najgorsze.

Z obliczeń wychodzi mi, ze potrzebuje jeszcze trzech kalendarzy. Nie sądziłam, ze az tylu osobom bede chciała zrobic prezenty.
Kinus, znajdzie sie jeszcze coś dla mnie?

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro gru 24, 2003 11:03

Kasia D. pisze:Z obliczeń wychodzi mi, ze potrzebuje jeszcze trzech kalendarzy. Nie sądziłam, ze az tylu osobom bede chciała zrobic prezenty.
Kinus, znajdzie sie jeszcze coś dla mnie?

Z tego, co wyslala mi Anja - wg mnie sa jeszcze kalendarze...wprawdzie tylko kilka, ale napisz do Anji na priv, zeby Tobie zarezerwowala :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Śro gru 24, 2003 11:41

Dziekujemy.Kalendarze bardzo ladne, jestesmy pod wrazeniem.I super, ze dotarly pod choinke;) Dziekujemy za prace wlozona wszystkim, ktorzy dolozyli staran.
Z kocim mrukiem,
Ramzio & Miłka żyjący w coraz lepszych stosunkach Obrazek oraz Dominisia || Zapraszamy do Galerii!

Dominisia

Od: Nie cze 16, 2002 18:58

Post » Śro gru 24, 2003 12:57

Ja tez bardzo dziekuje za kalendarze !!
Wlasnie do mnie dotarly i strasznie sie z tego ciesze - rodzina TZ dostanie je pod choinke :) Napewno sie uciesza !
Kalendarze sa naprawde piekne i wzruszajace...

Dziekuje wszystkim, ktorzy poswiecili swoj czas i wysilek w tworzeniu tego dziela :)
Dziekuje Kinus ktora blyskawicznie zalatwila przesylke do Germanii - dzieki niej mam moje skarby juz dzisiaj :)
Dziekuje Pinim, ktorzy zajeli sie dostawa do mojej kolezanki w Sosnowcu -dziewczyna jest zachwycona kalendarzem :)

Jestescie wspaniali :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Śro gru 24, 2003 13:37

Mam już moje kalendarze.
Zdjęcia świetne, koty piękne, wiersze CUDNE!
Jeden kalendarz już wisi (nie mogłam się powstrzymać :oops: :lol: ), choć do końca roku jeszcze troszkę.
Drugi kalendarz otrzyma w prezencie "podchoinkowym" moja mama.
Powiedziałam Jej, że gdyby nie wiedziała, to Sonaty jest 24 marca. 8)
Najpierw zaniemówiła, a potem stwierdziła, że to cudownie :D

Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim, którzy mają swój udział w powstaniu Kalendarza! Jesteście EXTRA :1luvu:
W przyszłym roku zamówię dużo więcej kalendarzy.
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Pon gru 29, 2003 12:56

Wlasnie dojechalismy po objazdowych swietach do domu wraz z naszymi dwoma diablami. Chcialam bardzo serdecznie podziekowac Kinus za kalendarz oraz za cierpliwosc w moim dotarciu do celu....:) jeszcze raz wielkie dzieki za kalendarz, za idee i za przepiekna atmosfere..... rowniez na forum.
Do podziekowan dolacza sie TZ oraz dwa futrzaki Bisou i Bijou

Pozdrawiamy z zyczeniami jak najlepszego kociego Roku 2004
Magda z Tomkiem

Bisou&Bijou

Od: Pon paź 20, 2003 13:27

Post » Pon gru 29, 2003 15:06

tato Aggatt :-) Bez Pana nasza dystrybucja leglaby w gruzach, a dzieki Pana corce wiedzialysmy ze jest mamy kogos kto trzyma reke na pulsie i nadzoruje takie przedsiewziecie. Serdecznie Wam dziekuje za okazana pomoc i zyczliwosc i zycze wszystkiego najlepszego w zblizajacym sie szybkim krokiem 2004 ROKU :-) Oby sie spelnily Wasze marzenia :lol: :!:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon sty 05, 2004 10:41

Kochany Tato Aggatt i Ty, Aggatt Kochana! Moje serce pika dla Was z wielką wdzięcznością! Bez Was nie udałoby się to przedsięwzięcie. :love:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

[poprzednia][następna]