Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 9:46 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Babunia wybrała sobie balkon i ogrzewa doopkę na słoneczku. :D (w szpitaliku było ciemno)
Jakoś awantur na szczęście nie ma, czasem sobie tam koty trochę gadają do siebie co mają do powiedzenia (głównie przy miseczce), ale poza tym jest :ok:
Babunia wykazuje pewne tendencje do kierowania ruchem (pracownik umysłowy kierujący pracownikami fizycznymi :wink: ), więc wygląda na to, że w domku dżentelmeństwo jest podporządkowane damom :lol: (pierwsza jest Cwana Gapa, też z forum bodajże, z seniorków - mają z Babunią bardzo podobne umaszczenie)

Acha, no i Babunia widzi mniej niż nam się wydawało. Kotydwa12 mówiła, że Babunia uczy się domu na pamięć, trochę zahaczając o ściany i meble (ale nie drastycznie, nie nie. Po prsotu pewnie widzi na odległość kilku centymetrów i nic więcej. Tym bardziej nie można było puścić Babuni na ulicę!)

Jestem bardzo szczęśliwa z zakończenia historii Babuni! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 23, 2010 10:05 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Baubuniu, 100 lat!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt lip 23, 2010 15:57 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Z tego wynika że to OSOBOWŚĆ się liczy a nie wzrok :ryk: :ryk: :ryk: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 23, 2010 16:17 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Trzeci maluszek ze szpitalika (ten ze złamaną łapką) idzie w poniedziałek do domku :D
Także wszystkie koteczki są albo w DS albo DT (a ja się dziś ze szczęścia upiję, i nie jest to obietnica bez pokrycia :lol: :lol: :lol: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt lip 23, 2010 17:19 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

joshua_ada pisze:Trzeci maluszek ze szpitalika (ten ze złamaną łapką) idzie w poniedziałek do domku :D
Także wszystkie koteczki są albo w DS albo DT (a ja się dziś ze szczęścia upiję, i nie jest to obietnica bez pokrycia :lol: :lol: :lol: )

To ten, ktorego zdjęcia mi przesłałas emailem? Pytam, bo mialam go jutro ogłaszać.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lip 23, 2010 17:52 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Marzenia11 pisze:
joshua_ada pisze:Trzeci maluszek ze szpitalika (ten ze złamaną łapką) idzie w poniedziałek do domku :D

To ten, ktorego zdjęcia mi przesłałas emailem? Pytam, bo mialam go jutro ogłaszać.

Tak, tak. Ten biały z burymi plamkami i ze znaczeniami indiańskimi z boku pysia. :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lip 23, 2010 22:45 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Żadna Babunia; Żadna Babunia. Ona woli się nazywać WILCZKA i mnie też bardziej się podoba i się w tej sprawie dogadałyśmy. A z resztą kociego towarzystwa jak na razie (i oby tak dalej) pakt o nieagrasji.
Ostatnio edytowano Pon sie 02, 2010 15:24 przez kotydwa12, łącznie edytowano 4 razy

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Pt lip 23, 2010 22:59 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

I niech nadal będzie z tydzień taka ładna pogoda bo WILCZKA potrzebuje tyle czasu (tak oceniam) na zadomowienie i mieszkanie na balkonie jest tym co dla niej najlepsze. A całe towarzystwo już mniej "groznie" na siebie i do siebie pyskuje.

kotydwa12

Post » Sob lip 24, 2010 6:24 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:I niech nadal będzie z tydzień taka ładna pogoda bo WILCZKA potrzebuje tyle czasu (tak oceniam) na zadomowienie i mieszkanie na balkonie jest tym co dla niej najlepsze. A całe towarzystwo już mniej "groznie" na siebie i do siebie pyskuje.

:1luvu: :1luvu: no to pięknie
sto lat wilczko :piwa:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Sob lip 24, 2010 10:29 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

No to zaraz zmienię tytuł - a może jakies foto - koty?? PLLLLIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSS :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 10:32 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Zmieniłam też wpis w pierwszym poście :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 10:39 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Ja fot nie zrobię bo po pierwsze nie mam czym i cierpię na dystechnikę, ale gdyby znalazł się dobry człowiek to zapraszam.

kotydwa12

Post » Sob lip 24, 2010 10:40 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Ja fot nie zrobię bo po pierwsze nie mam czym i cierpię na dystechnikę, ale gdyby znalazł się dobry człowiek to zapraszam.

No to z chęcią skorzystam - tylko nie w najbliższych dniach, ale już się cieszę, że przynajmniej POWÓD jest :mrgreen:

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 10:43 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Miło. Dziękuję.

kotydwa12

Post » Sob lip 24, 2010 16:46 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

:1luvu: :1luvu: całusy dla Wilczki!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

[poprzednia][następna]