hydra_pl pisze:anna57, spinca - Wy jesteście po tej samej stronie barykady przecież. Po stronie zwierząt.
Oczywiście, że tak. Myśmy się chyba po prostu nie zrozumiały. Ale się dogadamy z tego właśnie powodu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hydra_pl pisze:anna57, spinca - Wy jesteście po tej samej stronie barykady przecież. Po stronie zwierząt.
spinca pisze:Właśnie dlatego mi się wydaje, że nie sztuką jest sprowokować kogoś do naciśnięcia krzyżyka w prawym górnym rogu ekranu i wniosku "banda idiotek mnie nie rozumie". Bo de facto jesteśmy bezsilne w obliczu ludzkiej głupoty.
anna57 pisze: Próbowałam tylko pokazać tej Pani, jak wygląda schroniskowa rzeczywistość kotów, bo może ona nie wie...
Dużo ludzi nie wie, niestety.
spinca pisze:anna57 pisze: Próbowałam tylko pokazać tej Pani, jak wygląda schroniskowa rzeczywistość kotów, bo może ona nie wie...
Dużo ludzi nie wie, niestety.
Ja Cię nie wywołałam do tablicy "anna57, źle robisz". Napisałam ogólnie o tej pyskówce, a Ty się odniosłaś, dlatego rozmawiamy.
Z pewnością nie wie, a nawet jeśli, to obawiam się, że nie ma dla niej to znaczenia. Ale to nie ona tam wyląduje, i to jest najgorsze. A Wy/my, jako zapaleńcy chyba nie powinniśmy dopuszczać do sytuacji żeby babsko się wkurzyło i pojechało następnego dnia rano do schronu z kotem w transporterze. Bo to nie ona przestanie jeść i srać ze stresu, przepraszam za dosłowność.
Odniosę się, bo napisałaś w tym samym czasie
"Albo komuś zależy na kocie albo nie.
Nie ma innej opcji."
Nie jej, to proste. Gdyby jej zależało to by go nie oddała. Oczywiste. Tylko, że za dwa tygodnie na Kociarni pojawi się wątek "Rudzik z Palucha nie je, chce umrzeć, DT na cito"
Czy zatem nie lepiej zagryźć zęby i pomóc babie?
spinca pisze:Masz rację, były próby, przeczytaj Ania ten wątek cały ciągiem.... najpierw forum ją zjechało do bólu, więc potem próby pomocy chyba już były słabo skuteczne.
piccolo pisze:poker 71 może weź na wstrzymanie co ?
najeżdzanie na autorkę wątku w taki sposób kotu na pewno nie pomoże.
Przestanie pisać i po cichu odda do schronu
O to nam chodzi?
anna57 pisze:Pani 19 lipca napisała, że ma czas do końca lipca.
Elżbieta pisze:Prosiłem o inf.dot.kota.Mam jeszcze nadzieję.
Waldemar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 149 gości