Taste of the wild? Jest mały problem. Na animalii dla kotów są tylko opakowania po 6,8 kg, a kupowanie tak dużych karm nie jest niestety możliwe... Najlepiej jedno opakowanie na miesiąc- tak by było najwygodniej.

A ten link, który podałaś- tu, co prawda jest karma 2,27, ale nie ma dla kociąt. Czytałam, że trudno jest diametralnie przestawić kotka na inną karmę (to prawda?). Jeśli tak, jaką miałby jeść przedtem? Czy Royal Canin może być?

Ale czy nie lepiej kupić kocyk zamiast legowisko? W sklepach internetowych żadnych ofert ich nie ma, a w zoologicznym są nieopłacalne (drogie i słabe jakościowo). Starej bluzy raczej nie mamy w domu (wszystko oddajemy...) a do ciucholandów nie chodzimy...
Miski spodobały mi się, bo są wygodne- można je wyjąć, umyć i z powrotem dać w 'podstawkę'. Kauflandu nie mamy (najbliższy jest chyba 80 kilometrów stąd) a te, na które patrzyłam w innych sklepach, są głównie plastikowe. A ceramiczne/metalowe bez gumy na odwrocie (jeżeli kot będzie nią 'szurał' będą raczej nieprzyjemne odgłosy- szczególnie w nocy). Jeśli znajdę jakieś, które mi odpowiadają za małą cenę, kupię je, jeśli nie- pozostanę na tych.

Co do obroży- zdecydowaliśmy, że kicia będzie wychodziła, ale tylko pod opieką. Będzie miała nadzór, samej jej nie puścimy. Tam jest bardzo bezpieczna ulica, samochody nie jeżdżą, a trochę słoneczka i świeżego powietrza dobrze jej zrobi.

edit: Doczytałam, że TOTW jest dla kota w każdym wieku. Przepraszam- moja pomyłka.

W takim razie- czy macie linka do tej karmy w mniejszej wersji (2,8, coś w tym stylu) na animalii?