Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Kastracja Zamiennika dzisiaj sie odbyłaPrzy okazji miał wyrwane dwa ząbki, jeszcze raz go odpchliliśmy i zebrali łupy
oraz dostał specyfik na świerzba
EwKo pisze:Adria pisze:Kastracja Zamiennika dzisiaj sie odbyłaPrzy okazji miał wyrwane dwa ząbki, jeszcze raz go odpchliliśmy i zebrali łupy
oraz dostał specyfik na świerzba
Kompleksowa obsługa![]()
Masz foty? Wstawi sie do ich Pomyłko-Zamienniko-ZArAZko-szkrabo-piwnicznego albumu rodzinnego![]()
Przecież pchły tak długo na nim żerowały, że w nich ta sama krew płynie![]()
Żart, ofkors.
EwKo pisze:Ten jeden malec ma umaszczenie tabby, czy jak ono się zwie? No oby jednak objawy zostały objawami tylko, a wyciachane kotki mogły zdrowo sobie egzystować
Barbara Horz pisze:Kociaki zostały dziś zaszczepione. Tzn. Zośka, Adelka, Anton i Zizu dostały pierwsze szczepienie, ale ponieważ one już podrośnięte to kolejną mogą dostać za rok. Tylko co z nimi będzie za rok to ja nie mam pojęcia, bo dziś oczywiście była łapanka i wygrzebywanie ich z wersalki. Do tego okazało się, że kociaki maja grzybaI jak ja je mam leczyć, gdy one nie chcą współpracować
Po tej czwórce widać co one przeszły. Anton ma jakieś podejrzane objawy neurologiczne i "lata" mu jedno oczko, ale jak wet sam stwierdził , inaczej niż przy stresie jak to miał nasz Piniuś. Do tego Adelka ma podwójne zęby. Wyrosły jej drugie ząbki, a pierwsze nie wypadły
![]()
Zizu, a pod nim Adelka i Anton
![]()
Zośka
Pomyłeczka z maluchami :
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Google [Bot], Silverblue i 51 gości