Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
za maluszka i za dobry DS, bo rozumiem, że nie wraca do kapelusznikakotika pisze:Wreszcie w pewien deszczowy dzień zabrałyśmy malucha nw DT.
musiał mieć poważny uraz, kapelusznik nie ma serca. Gdyby się okazało, że trzeba kotka uśpić obwiniał by Was za jego śmierć.kotika pisze:Martwi nas kocurek, którego szalony kapelusznik nie pozwolił nam zabrać na leczenie.
Utyka i ma żle zrośniętą szczękę. Musimy pogadać z wetem, czy jeszcze możnaby mu pomóc.
Taki młody, niespełna roczny kotek. Serce pęka.
dite pisze:za maluszka i za dobry DS, bo rozumiem, że nie wraca do kapelusznikakotika pisze:Wreszcie w pewien deszczowy dzień zabrałyśmy malucha nw DT.
musiał mieć poważny uraz, kapelusznik nie ma serca. Gdyby się okazało, że trzeba kotka uśpić obwiniał by Was za jego śmierć.kotika pisze:Martwi nas kocurek, którego szalony kapelusznik nie pozwolił nam zabrać na leczenie.
Utyka i ma żle zrośniętą szczękę. Musimy pogadać z wetem, czy jeszcze możnaby mu pomóc.
Taki młody, niespełna roczny kotek. Serce pęka.
a II wojna światowa to nie Twoja wina?kotika pisze:On nas obwinia nawet za powódż i gradobicie.
dite pisze:a II wojna światowa to nie Twoja wina?kotika pisze:On nas obwinia nawet za powódż i gradobicie.
kotika pisze:I wtedy przyszedł ich "opiekun" i się zaczęło.
Rzucił się do nas, kopnął w kratkę zamykającą kontenerek, aż drzwiczki poleciały gdzieś tam..
Złapałam kontenerek, otwarty i odbiegłam z podwórza, za bramę.
Facet widząc, ze mnie nie dogoni, rzucił sie na klatkę łapkę.
Kopał ją i dopiero Agnieszka wreszcie go odciągnęła.
Strasznie wrzeszczał, między innymi groził, ze spali nam samochód.
Mamy zamiar założyć temu facetowi sprawę cywilną o znęcanie sie nad zwierzętami.
Takie przynajmiej wymyśliłyśmy rozwiązanie, bo nie podoba nam się,
Ze kociaki tracą oczy, że kotki rodzą dla jego przyjemności.
Mamy już dość przepychanem i wzywania Policji.
Niestety nie znamy sie na tym zupełnie i potrzebowałybyśmy na początek pare rad.
Jakie mamy szansę, co powinniśmy mieć, aby zacząć itp.
kotika pisze:
Dalej potrzebujemy rad prawnika. Może być w wątku lub na pw.
kotika pisze:Poker, może on i jest szalony, ale nie na tyle, żeby przy świadkach nakłaść komuś po dziobie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Marmotka, puszatek, WilliamGreva i 84 gości