przekazałam na Bibi 400+400 RC FIt (ok. 21zł), i resztki RC Sensitive - powinno być 3 kg = 84 zł), ale było tam tego mniej - jak na oko niecałe 2 kg. Chyba avlid dałam więcej niż 1 kg, poza tym moje koty rozdarły opakowanie i trochę się wysypało - przepraszam, nie upilnowałam

, no i trochę odsypałam dla karmicielek, w zamian dałam na Bibi ok. 1 kg karmy Purina Pro Senior, ktorą dostałam od jednej z forumowiczek dla karmicielek właśnie

Poniewaz Bibi jest starszą panią, karma dla seniorów moze byc dla niej bardziej odpowiednia.
Cięzko jest chomikować w domu tą karmę, mam jeszcze trochę zapasów dla Paluszków jakby co, więc potencjalne albo realne dt mogą się zgłaszac! Bo mi moje koty rozgryzą

włamują się wszędzie, wystarczy chwila, nieuwagi.
Chciałam jeszcze powtórzyć, ze jest ostatni moment, zeby skorzystać z bezplatnego leczenia dla kotow wyciągniętych ze schronu - moze ktoś skusi się i zabierze kotka? potem znowu będzie cięzko i znowu będą długi...a na recydywie siedzi kilka kotków, w tym na pewno 2 czarne i jeden super rudy.
Przytulanka siedzi w klatce, ponieważ to początek białaczki, mozna probować ja wyleczyć -ale trzeba by to zrobić teraz. Potem będzie dla niej za pozno. To śliczna, drobniutka burasia.... Z kilku powodów (info na pw) pilnie powinna opuścić schronisko!