kotka doroty pisze:Myslisz że,pieniadze załatwią sprawę!te pieniądze są jeszcze na kacie.Mogę je zwrócić NO PROBLEM.
Działań to ja tu nie widzę,jest jakieś Dt gdzieś w klatce na tyłach sklepu,gdzie kot będzie dziczał jeszcze bardziej i nic po za tym.Duża von Focha się nie odezwała!Czasu macie coraz mniej,a ja mam coraz mniej cierpliwości a coraz bardziej żal mi kota.
Tłumaczyłam Ci że nie mam warunków na TDT a już tym bardziej na DT!!!!!
Wątek podnoszę sama,to co innego mogę myśleć
Dziwisz się że,mam żal i tak całą moją złość OKI przyjęła na siebie i mimo to dalej oferuje się służyć za pierwszą do bicia
Pieniądze mogę zwrócić.Mam to gdzieś poradzę sobie jakoś.Kot suche też wcina jak nie ma mokrego
Ostatecznie to nie łaska z waszej strony że,pomagacie go utrzymywać.Kot miał być u mnie do zeszłego wtorku i nie wspominałam wtedy o pieniądzach.Jednak to już 10 dni jest u mnie więc o co chodzi

rozmawiałam z Tobą wczoraj wieczorem, powiedziałam Ci, że jest dt dla kota, ale niedoświadczony. Powiedziałam Ci, że Duża von Focha szuka innego. Czyzbyś nie rozumiała że to są dwie różne informacje? w wątku napisałam, ze klatka na tyłach sklepu odpada - naprawdę nie przeczytałas tej informacji? nie skarzyłaś mi się, w sobotę powiedziałaś Mruśkowo, ze w porządku, ze kot moze jeszcze u Ciebie zostać. Po co?? O pieniądzach napisałam, żeby dla każdego było jasne, że jestem wiarygodna - bo w wątku obiecuję pomoc finansową. dla mnie jest jasne, że one są Twoje bo taka była umowa od początku. Kazda nasza rozmowa była miła i miałam poczucie, ze sie rozumiemy i że wszystko jest jasne. I ze rozumiesz dlaczego i akceptujesz też fakt, że 99% działań prowadzimy poza forum. Nigdy nie mówiłaś, ze Cie kot denerwuje, a juz tym bardziej jestem zszokowana, że masz o coś żal - bo nie wiem o co. nie wiem dlaczego sądzisz, że skoro nie pisze na forum to znaczy że nie zajmuje się kotem? Przecież wiesz dlaczego nie piszę na forum!! Ze względu na bezpieczeństwo. I nie podnoszę wątku bo nie ma mnie przed netem.
Kotko - napisz mi pw z rozpiską dni: czwratek piątek w jakich godzinach można od Ciebie odebrać kota. I proszę, wyłącz się z podnoszenia wątku.
I naprawdę dziekuję, że pomogłaś nam, kocurkowi choć uważam, ze powinnaś mnie przeprosić za to co o mnie w tym watku napisałaś, czyli ze nie interesuję się kotem, nie przekazuję Ci infromacji itp. bo to jest zwykłe kłamstwo.