Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:możemy wystawić maluchowi allegro cegiełkowe, kaska na leczenie na pewno się znajdzie
gosiaa pisze:Magija pisze:możemy wystawić maluchowi allegro cegiełkowe, kaska na leczenie na pewno się znajdzie
Madziu, jak tylko będziesz mogła było by super.
psychonaut pisze:Cześć.
Daj znać co ze stanem zdrowia kociaka (doczytałam w wątku, że chwilowo nie było kontaktu z wetem, który go badał). Wówczas dam ci konkretną odpowiedź.
Mieszkam w Warszawie i nie mam możliwości wybycia do Łodzi po odbiór kociaka, więc musiałybyście zorganizować przerzut malucha do stolycy. No i na sierpień mam zaplanowany dłuższy wyjazd, więc dom mogę dać na max. maj, czerwiec i lipiec. Stan zarobienia pracą i studiami nie pozwoli mi również na aktywne włączenie się w poszukiwanie następnego DT / DS, to wszystko musiałoby pozostać na Was. Poza tym wszystkim (o czym lojalnie zawczasu uprzedzam) mogę się podjąć próby odchuchania tego nieszczęścia.
Pozdrawiam i czekam na info.
Melka
kotbert pisze:Przyjadę po maleństwo jutro ok. 11 - 12. Zapamiętam o tym balsamie. Wygląda na to, że będę mogła wraz z przyjaciółmi dać mu dom co najmniej na miesiąc. I będziemy walczyć, żeby i na dłużej.
gosiaa pisze:Kotbert podaj mi na PW jakiś kontakt tel do siebie na wszelki wypadek. Gdzie dokładniej na Bałutach, to też na PW, pytam bo trochę nas tu jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, luty-1, puszatek, squid i 115 gości