Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:Sabina nie da rady go czesciej dokarmiac niz 2-3 razy dziennie:( To co robic? Brac go z powrotem do Seji na butelkę?
Poker71 pisze:gerberka nie chce :/ próbowałam to mnie oplułAle mleko wciagnął 5ml, najedzony jakby bardziej bo częściej wisi przy cycku (ma przybrane rodzenstwo juz tylko o tydzien starsze, wiec kicia sie bardziej wyciąga i spokojniej lezy).
Dzis 190g. No jak obszyl 10 dziennie i ani trochę więcej nie chce.
seja pisze:Poker71 pisze:gerberka nie chce :/ próbowałam to mnie oplułAle mleko wciagnął 5ml, najedzony jakby bardziej bo częściej wisi przy cycku (ma przybrane rodzenstwo juz tylko o tydzien starsze, wiec kicia sie bardziej wyciąga i spokojniej lezy).
Dzis 190g. No jak obszyl 10 dziennie i ani trochę więcej nie chce.
Jakim gerberkiem go teges skoro Cie opluł?
Hoga wciąga aż jej się uszyska trzęsą
Tą mamuśkę zacznijcie czymś tłuściejszym karmić, bo padnie!!
Poker71 pisze:wracając do meritum wątku czyli GansteroGrzdyla
cos mało przybiera. wolałabym więcej. dziś 170g. czyli wychodzi 10g dziennie regularnie. Nie wiem czy mam się cieszyc czy martwic ze ciszej i mniej się drze?
Przybrana mamusia coraz mniej chętnie siedzi w legowisku, karmi przykładnie, ale odpocząc woli na wyższych półkach z dala od dzieci
Poker71 pisze:On za conva tez sie da pokroic. Mixol i owszem ale nigdy sie tak nie wsysa w strzykawke jak przy convie.
Conva uwielbia tez mamuska. Mlody MUSI sie caly upaprac przy jedzeniu, zo bym nie robila zawsze ma caly lebek umazany, no a ta wtedy to by go zjadla najchetniej tak jej smakuje
Jaka karma dla kotek karmiących jest najlepsza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 73 gości