Bubu szuka nadal choćby dt bo w schronisku zginie po prostu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:CoolCaty pisze:Dulencja pisze:Mogę jutro zabrać jedno do łazienki, tylko zdecydujcie które... Ja nie mam siły patrzeć w te oczy....
Proszę Cię, weź Gabi. Mogę ją rano odebrać i weźmiesz ją ode mnie z lecznicy. Może tak być?
Aniu, dobrze, wezmę Gabi. Odbiorę dziewczynkę jutro, napisz mi tylko o której.
kociczka39 pisze:Dulencja pisze:Aniu, dobrze, wezmę Gabi. Odbiorę dziewczynkę jutro, napisz mi tylko o której.
Dulencja ,napisz w którym rejonie Łodzi mieszkasz to jeszcze póki moge Cie osobiście wycałuję
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magija pisze:Magda na pewno musisz to dokładnie przemyśleć. Sama posiadam 5 kotów, konfliktów u nas jest mało, czasem Cyryl zaczepia resztę. Wszystko zależy od charakterów. Im więcej kotów tym większe koszty wyżywienia, szczepionek, generalnie utrzymania - to także trzeba wziąć pod uwagę. 5 kotów nie zabierzesz ze sobą na wczasy - nie chcę Cię zniechęcać oczywiście, sama mam takie stado, musisz wszystko na spokojnie przemyśleć.
Bubu szuka nadal choćby dt bo w schronisku zginie po prostu
Dulencja pisze:Gabi to straszny miziak. Jak już się wydobędzie kota, to jest miziaj mnie miziaj, a ja Ci dam brzucho do dalszego mizianiaZjadła, dziewczynka moja koffana
Dulencja pisze:kociczka39 pisze:Dulencja pisze:Aniu, dobrze, wezmę Gabi. Odbiorę dziewczynkę jutro, napisz mi tylko o której.
Dulencja ,napisz w którym rejonie Łodzi mieszkasz to jeszcze póki moge Cie osobiście wycałuję
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()