S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 9:14 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Ja jestem chętna :D Też mi się najbardziej podoba 3. wersja, tylko że trochę wielkie to logo fundacji... może by tak troszkę mniejsze? W każdym razie możesz mnie zapisać na koszulkę.

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Czw maja 06, 2010 10:36 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Mam tę samą sugestię co Nov@. Na innych aukcjach tego samego sprzedwwcy są damskie :), jakies takie chińskie nieco rozmiary, bo wyszło mi najlepiej L :), ale męskie są znowu za duże. A mam pytanie, czy musimy mieć wszyscy jednakową kolorystykę skoro wyróżnieniem jest logo?
Może zrobić zapisy w jednym poście na zamówienie koszulkowe, z podaniem rozmiaru :D

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Czw maja 06, 2010 11:47 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Yossariana pisze:Mam tę samą sugestię co Nov@. Na innych aukcjach tego samego sprzedwwcy są damskie :), jakies takie chińskie nieco rozmiary, bo wyszło mi najlepiej L :), ale męskie są znowu za duże. A mam pytanie, czy musimy mieć wszyscy jednakową kolorystykę skoro wyróżnieniem jest logo?
Może zrobić zapisy w jednym poście na zamówienie koszulkowe, z podaniem rozmiaru :D

Rozmiary są faktycznie jakieś dziwne, bo na mnie nawet męska S-ka chyba jest za duża. :lol:
Jeżeli będziecie chciały zamawiać damskie to nie wiem czy nie będzie trzeba zrobić osobnego zamówienia. To samo z kolorami - dopytam dziś czy jeżeli na jednej aukcji zamawiam kilka koszulek, to rozmiar, fason i kolor muszą być takie same, czy można wybrzydzać. ;-) No i czy w takim wypadku będziemy mieli uznany rabat. ;-)
Jeżeli chodzi o logo to możliwe że tylko na projekcie tak to wygląda. Nadruk ma max. wymiary 20x25, więc na większej koszulce to logo nie powinno być aż tak ogromne.
Żeby nie zaśmiecać za bardzo wątku - wszystkich chętnych na koszulki proszę o podanie mi maila na PW. Zgadamy się w nieco inny sposób. ;-)
Pytania do sprzedającego wyślę późnym popołudniem albo pod wieczór, jak już odeśpię matury. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Czw maja 06, 2010 14:23 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Też jestem chętna. Ta 3 opropozycja jest fajna. A mniejsza byc mi się wydaje nie powinna . To ma być czytelne, jeśli ma spełniac to co założyliśmy.
Ja bym chciała np czerwoną.

W schronie sa maleńtasy elegancikowate. Nie wiem, moze dla jednego dom będzie, maja ludzie pójść ale dwa jeszcze do wzięcia, póki tylko pchły maja.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw maja 06, 2010 18:14 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

na akcjach obowiazują czarne z nadrukiem-mamy wszyscy wygladac jak jedna druzyna :wink:
na codzien mozna nosić oczywiscie każdy kolor jak ktoś chce :D

....a w schronisku...

po raz kolejny sie tłumacze z mojego milczenia
taki teraz bedę miec chyba niestety czas, musiałam z pracą wyjść do ludzi :wink:

dzis została zaszczepiona Celestynka i Enya
Berenika juz biega po kociarni-tez bez syku :wink:

W sobotę trzeba będzie sie dokładnie przyjrzeć Elmie, naprawde nie wiem czy ona cokolwiek je, wygląda dobrze, więc mam nadzieję że podjada suche-ale nie mam pewności

te trzy maleńtasy były rano w schronisku-nie wiem czy jakis znalażł dzis dom
Miały ciut zapyziałe oczka, sa zabiedzone-tzn brudnawe, ale apetyty dopisuja, jedzą jak smoki.
Chyba same chłopy, jeden prawie syjam :wink:
potrzebują odpowiedzialnych domków

Obrazek Obrazek Obrazek

pamietajcie o sobocie
upiecze ktos jakieś ciachooo?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 06, 2010 18:33 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Mała1 pisze:upiecze ktos jakieś ciachooo?

Ja spróbuję, ale nie ręczę za efekt. :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Czw maja 06, 2010 18:38 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

no nie
siriwan
ja zaraz padnę
toż Ty jestes naprawde wielostronnie uzdolniony chłopie :P

a jak tam maturaaa?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 06, 2010 18:41 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Mała1 pisze:toż Ty jestes naprawde wielostronnie uzdolniony chłopie :P

A jak. :mrgreen: Całe jedno ciasto potrafię zrobić (i na tym się kończą moje kulinarne uzdolnienia). :mrgreen:

Mała1 pisze:a jak tam maturaaa?

Chyba dobrze. ;-) Na pewno będę wiedział pod koniec czerwca. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Czw maja 06, 2010 19:07 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Jaaakie cudne małe :) Posłałam już info bardzo fajnym ludziom, którzy szukali małego, czarnego chłopczyka.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw maja 06, 2010 20:45 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

ja też upiekę jakieś ciasto, jutro zamierzam się do tego zabrać po południu :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Czw maja 06, 2010 21:02 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Ja ciasta nie upieke, ale moge kupic cukierki :twisted:

malentasy sliczne, tylko bardzo malutkie :(
chyba w wieku adelciowym
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw maja 06, 2010 21:31 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Ja spróbuję coś upichcić, ale nie obiecuję, że zdążę :( Dopiero wróciłam z pracy, jutro też od rana do nocy...Ale spróbuję :)
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Czw maja 06, 2010 21:36 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

Witajcie ...

Potrzebuję Waszej pomocy - a dokładnie koty jej potrzebują i to z całej polski!

Wykonałem bardzo poważną modyfikację portalu dla wyszukiwarki i obecnie prawie 1000 osób dziennie wchodzi na ogłoszenia.
Jeśli macie znajomych z różnych rejonów w Polsce dajcie im info by wstawiali swoje ogłoszenia o kotach na portalu.
Ja zrobiłem modyfikację która na frazy oddam kota + dowolne miasto w PL - uwidacznia nas na pierwszej 10-ce w wyszukiwarce.

Szkoda zaprzepaścić takiej okazji. Jeśli możecie komuś dać cynk - byłbym wdzięczny. Nie mogę dać tego infa jako nowy post - bo z miejsca dostanę bana za reklamę. A nie o to chodzi ... Skoro są możliwości, wchodzą ludzie - trzeba im dać tego czego oczekują. A ze statystyk jakie przeglądam, jasno widać że chcą kotów!

Druga wiadomość, to zagubione koty. Aż przerażony jestem bo co chwilę dostaję jakiś email, ogłosznie lub info na forum że komuś kot zaginął. Czy wiosna tak wpływa na kociska czy też zbieg okoliczności ... a może to wina ludzi?

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Pt maja 07, 2010 5:58 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

ja bym tez chciala koszulke
najlepiej rozmiar S
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pt maja 07, 2010 8:08 Re: S.K.Niekochane-XIV-schroniskotki czekają

eju pisze:Druga wiadomość, to zagubione koty. Aż przerażony jestem bo co chwilę dostaję jakiś email, ogłosznie lub info na forum że komuś kot zaginął. Czy wiosna tak wpływa na kociska czy też zbieg okoliczności ... a może to wina ludzi?

Jeśli wiosna tak wpływa na koty... a wpływa... to jest to wina ludzi i tego, że swoich kotów nie sterylizują :evil:
Jeśli dzwoni do mnie ktoś kto szuka kota i mówi, że poprzedni mu zwiał, to pierwsze moje pytanie brzmi - czy był wysterylizowany? Jaka jest odpowiedź, to oczywiste... Wiem od razu, że temu człowiekowi kota nie oddam, ale staram się wykorzystywać takie sytuacje pedagogicznie - że trzeba szukać, jak szukać, że wysterylizować. Niestety często kończy się na tym, że zbieram obelgi i odkładam słuchawkę :evil:

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

[poprzednia][następna]