papusiu jest smaczne

no i miejmy nadzieje, ze jutro bedzie SŁONCE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Jana, jutro Ci powiem, co znowu mezczyzna moj walnal na Twoj temat:D tak Cie pamieta z zeszlego roku, ze chyba go do Ciebie wysle, niech sie od razu wprowadza
joluka pisze:Aleba pisze:Ja tam jestem od nich starsza, więc się nic nie martw
Aleba - jeśli to Ty występowałaś w Kurierze, to ja jestem znacznie od nich starsza niestety....
joluka pisze:Satoru pisze:Jana, jutro Ci powiem, co znowu mezczyzna moj walnal na Twoj temat:D tak Cie pamieta z zeszlego roku, ze chyba go do Ciebie wysle, niech sie od razu wprowadza
no widzę, że w Kafce nie tylko kocie adopcje się szykują.....![]()
![]()
![]()
No co Ty, facet się z Tobą drażniSatoru pisze:Jana, jutro Ci powiem, co znowu mezczyzna moj walnal na Twoj temat:D tak Cie pamieta z zeszlego roku, ze chyba go do Ciebie wysle, niech sie od razu wprowadza
Kocurro pisze:Fajnie było![]()
Ja nie wiem po co komu dobra pogoda na taką impreze![]()
Właśnie jak kiepska to miło posiedzieć w kawiarni, kupić koci gadźeci i wypiś dobrą kawę z narysowanym na śmietance kotkiem.
Swoją drogą zawsze myślałam, że to w ekspresie do kawy nastawia się program (jak w maszynie do haftowania), który robi te śliczne rysunki, a to człowiek patyczkiem robi.
Jana pisze:Kocurro pisze:Fajnie było![]()
Ja nie wiem po co komu dobra pogoda na taką impreze![]()
Właśnie jak kiepska to miło posiedzieć w kawiarni, kupić koci gadźeci i wypiś dobrą kawę z narysowanym na śmietance kotkiem.
Swoją drogą zawsze myślałam, że to w ekspresie do kawy nastawia się program (jak w maszynie do haftowania), który robi te śliczne rysunki, a to człowiek patyczkiem robi.
O, właśnie!
Zdję-cia! Zdję-cia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 118 gości