Wawa-uratujmy wyglodzone i przerazone 24koty!1y kot w DS !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 19:50 Re: Wawa-prosze o DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

Marzenia11 pisze:Działania na rzecz adopcji Arystotelesa rozpoczęte :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 15, 2010 21:05 Re: Wawa-prosze o DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

Ja też trzymam :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 15, 2010 22:30 Re: Wawa-prosze o DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

Titti po sterylce czuje się dobrze, pani podobno rozważa kolejne sterylki - za to duże kciuki prosimy :ok:

OKI

Post » Pt kwi 16, 2010 1:06 Re: Wawa-prosze o DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 16, 2010 6:48 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

:!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 16, 2010 8:40 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

czyzby znalazl sie TDT dla Arystotelesa??

Ask@, no wlasnie z tym laniem po kątach :x :x

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 16, 2010 8:57 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

Na razie mamy inną opcję - niedługo powinno być wiadomo, czy działa :roll:
Problem taki, że pani znów nie odbiera telefonów :?

OKI

Post » Pt kwi 16, 2010 9:36 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

%&($(%$)$)#%&*(^# :x

tillibulek

Post » Pt kwi 16, 2010 9:43 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

No właśnie :?

OKI

Post » Pt kwi 16, 2010 10:08 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

tillibulek pisze:czyzby znalazl sie TDT dla Arystotelesa??

Moje rezydenty nie toleruja dorosławych kotów .Co innego jak trafi i dojrzeje na naszych smieciach.A teraz mam same dorastające podrostki (większość domowe,podrzucone w dziwnych miejscach)i przekocenie.Więc bunt na pokładzie totalny.Leją na mokro rezydenty ,nówki nie.No i dziczek Pikuś na wiecznym tymczasie tez tego nie robi.Obraził sie tylko smiertelnie :mrgreen:
Leją takze i siebie.Drą kudły i ciągle awanturują sie.Jest źle i śmierdząco jednym słowem :mrgreen: .

Jak DS dla Arystotelesa?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt kwi 16, 2010 10:13 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

DS jest, czeka i poczeka :ok: Transport mamy w czwartek :ok: Strategia opracowana :ok:
Tylko brak kontaktu z panią :evil:
Nie odbiera telefonów. Żadnych :x

OKI

Post » Pt kwi 16, 2010 10:38 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

ASK@ pisze:
tillibulek pisze:czyzby znalazl sie TDT dla Arystotelesa??

Moje rezydenty nie toleruja dorosławych kotów .Co innego jak trafi i dojrzeje na naszych smieciach.A teraz mam same dorastające podrostki (większość domowe,podrzucone w dziwnych miejscach)i przekocenie.Więc bunt na pokładzie totalny.Leją na mokro rezydenty ,nówki nie.No i dziczek Pikuś na wiecznym tymczasie tez tego nie robi.Obraził sie tylko smiertelnie :mrgreen:
Leją takze i siebie.Drą kudły i ciągle awanturują sie.Jest źle i śmierdząco jednym słowem :mrgreen:

u mnie tez bylo lanie po kątach, wiec boje sie wprowadzac jakiekolwiek nowosci :roll:

tillibulek

Post » Pt kwi 16, 2010 10:39 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

OKI pisze:DS jest, czeka i poczeka :ok: Transport mamy w czwartek :ok: Strategia opracowana :ok:

oby tylko nie bylo tak, ze wyjechala (np. do Krakowa :roll: ) :roll: :roll: :roll:

tillibulek

Post » Pt kwi 16, 2010 10:43 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

tillibulek pisze:
OKI pisze:DS jest, czeka i poczeka :ok: Transport mamy w czwartek :ok: Strategia opracowana :ok:

oby tylko nie bylo tak, ze wyjechala (np. do Krakowa :roll: ) :roll: :roll: :roll:

Wątpię, z wetem się kontaktuje :? Zresztą w nim cała nadzieja :roll:
Bo jeśli przyszedłby jej do łba taki pomysł, żeby zostawić te x kotów na tyle czasu same, to chyba osobiście bym ją namierzyła :evil:

OKI

Post » Pt kwi 16, 2010 11:05 Re: Wawa-PILNE!! DT dla 23 kotów.. Kciuki za Arystotelesa!!

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Wątpię, z wetem się kontaktuje :? Zresztą w nim cała nadzieja :roll:
Bo jeśli przyszedłby jej do łba taki pomysł, żeby zostawić te x kotów na tyle czasu same, to chyba osobiście bym ją namierzyła :evil:

ja sobie nie wyobrazam zostawic ich na dwa dni samych, a co dopiero.......... tyle kotow............
trzymam kciuki za weta, zeby jemu sie udalo ustalic cos sensownego...
:ok: :ok: :ok:

tillibulek

[poprzednia][następna]