-Anula- pisze:Słuchajcie, może należałoby szukać dla nich TDT bez kotów na dogo?
Czy ktoś ma tam konto?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:Słuchajcie, może należałoby szukać dla nich TDT bez kotów na dogo?
Czy ktoś ma tam konto?
avild pisze:Czyli wygląda na to, że zrobiłam błąd, dzwoniąc. Ale musiałam się dowiedzieć, w jakim są wieku, czemu ta kwarantanna, itp.
Są na kwarantannie, bo są za młode do wydania.
Zrozumcie, ja się zgłosiłam na ich przewiezienie (powinniśmy mieć z nimi jak najmniejszy kontakt ze względu na pp), ale nie mam absolutnie żadnej wiedzy i żadnych kontaktów na temat tego, jak to się robi, z kim trzeba rozmawiać, itd!
Never, nie złość się, może nie umiem się awanturować, jak sugerowałaś...
Poza tym każdy mówi, co innego
avild pisze:Czyli wygląda na to, że zrobiłam błąd, dzwoniąc. Ale musiałam się dowiedzieć, w jakim są wieku, czemu ta kwarantanna, itp.
jhet pisze:Jak ktoś pojedzie po maluchy do schronu i przekona kogo trzeba (dyrektorke...), ze jest odpowiedzialną osobą i wie jak się takimi brzdącami zajmowac, to na bank koty dostanie. No na 100%. Tylko trzeba tam byc osobicie, sprawiac dobre wrazenie, i nie dac się zmyć.
jhet pisze:Aż ciężko mi uwierzyć, że poza Avild nie ma zadnych osób mogących pomóc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1407 gości