K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 10:28 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

miszelina pisze:Na Kocimskiej była dzisiaj ze mną studentka Magda, będzie teraz chodzić w weekendy i jeszcze jakieś dni (Tweety wie wszystko). Dobrze byłoby, żeby dziś wieczorem też ktoś z nią podszedł, żeby nie zostawić jej tak samej. KTO MOŻE?

Spryskałam wirkonem wszystko, co się dało (kontenerki, paczki, przedmioty w cat-roomie). Magda ma wieczorem dodać wirkon do wody do zmywania podłogi i umyć w obu pomieszczeniach. Pranie ponownie wypłukałam i rozwiesiłam.

Żadnych niespodzianek nie zastałyśmy, wszystkie koty jadły i kuwetkowały. Pożegnaliśmy Armaturki (nie bez żalu za Cincilem) :wink:

bardzo ważne! Magda jest zupełnie nowa, była dzisiaj pierwszy raz i może sobie nie poradzić popołudniu sama.
Czy klatka Agłaji była odkażona?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 27, 2010 10:29 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

queen_ink pisze:
miszelina pisze:Na Kocimskiej była dzisiaj ze mną studentka Magda, będzie teraz chodzić w weekendy i jeszcze jakieś dni (Tweety wie wszystko). Dobrze byłoby, żeby dziś wieczorem też ktoś z nią podszedł, żeby nie zostawić jej tak samej. KTO MOŻE?

Spryskałam wirkonem wszystko, co się dało (kontenerki, paczki, przedmioty w cat-roomie). Magda ma wieczorem dodać wirkon do wody do zmywania podłogi i umyć w obu pomieszczeniach. Pranie ponownie wypłukałam i rozwiesiłam.

Żadnych niespodzianek nie zastałyśmy, wszystkie koty jadły i kuwetkowały. Pożegnaliśmy Armaturki (nie bez żalu za Cincilem) :wink:

Ja nie dam rady, bo stoję wieczorem w Galerii.
Leony mają dyżur.

Nie ukrywam, że będzie mi brakowało tych sykunów i ich złych spojrzeń z rury ;)

transportowy, dla przypomnienia

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 11:31 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Clyde i Filemon nadal szukają domu

Filemon nie został zaakceptowany przez kocice

Clyde wrocil od kolezanki ktora spuchla od alergii :(

W galerii bedzie clyde zamiast Bonnie
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Sob mar 27, 2010 12:18 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:

bardzo ważne! Magda jest zupełnie nowa, była dzisiaj pierwszy raz i może sobie nie poradzić popołudniu sama.
Czy klatka Agłaji była odkażona?

przypominam, bardzo ważne!, bo trzeba zrobić dezynfekcję

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 13:31 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:Czy klatka Agłaji była odkażona?

Kalina wczoraj miała dużyr, musisz Ją zapytać.
My wydezynfekowaliśmy dwa transportery - zielony i czerwony, na klatkę już nie mieliśmy czasu.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Sob mar 27, 2010 13:42 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Leone pisze:

My wydezynfekowaliśmy dwa transportery - zielony i czerwony, na klatkę już nie mieliśmy czasu.

dalej szukam kogos do pomocy na dzisiejsze popołudnie.
Leone, czy na jutro jest ktoś na zastępstwo za Was?

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 14:01 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Czarny dziki kot z klatka dotarl wczoraj do nas. Siedzi w pokoju brata zamkniety na klucz (Felek otwiera drzwi). Dostal jesc - zjadl troche miesa i wypil/wylal troche wody. Na widok czlowiek spiewa jak syn szamana. Ma niesamowite oczy.

Noc spedzil spokojnie. Grzal sie przy grzejniku, wysypal mnostwo trocin z kuwety w ktorej spal 8O Generalnie to on ma chyba dosc atrakcji bo siedzial i spiewal ze zloscia a jak chcialam zeby powachal moja reke to byl atak z syczeniem i uderzaniem lapą. Wiec sie wycofalam.

To jest chlopak czy dziewczyna? Skad ono jest i do kiedy bedzie dochodzic do siebie?

Megace przekazane Leone. Ja w pelnej gotowosci czekam na edit_f i jedziemy po Ivanko a potem nach Beuthen O.S. 8) Pani juz do mnie dzwonila, nie moze sie doczekac, wszystko ma przygotowane.
A co do tej wizyty u niej po 17.00 - jej sie pomylil piatek z sobota, wczoraj miala lekarza a dzis jest caly dzien w domu - ale i tak nie moglabym jechac wczesniej bo jestem w pracy.
Trzymajcie kciuki :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob mar 27, 2010 14:31 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety, Pan od Tosi sam zawalił. Ja bym jej nie oddała tak daleko. Teraz jest jej dobrze i zaczyna chudnąć nawet 8O Ma najlepszy dom pod słońcem i jest szczęśliwa. Wychodzi na zewnątrz, ale na smyczy a nie samopas. Pan miał czas zrobić fotki i udowodnić, że naprawdę mu zależy.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob mar 27, 2010 14:37 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:Leone, czy na jutro jest ktoś na zastępstwo za Was?

Szczerze mówiąc, nie wiemy...

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Sob mar 27, 2010 14:47 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Akima pisze:Tweety, Pan od Tosi sam zawalił. Ja bym jej nie oddała tak daleko. Teraz jest jej dobrze i zaczyna chudnąć nawet 8O Ma najlepszy dom pod słońcem i jest szczęśliwa. Wychodzi na zewnątrz, ale na smyczy a nie samopas. Pan miał czas zrobić fotki i udowodnić, że naprawdę mu zależy.

przesłał fotki, parę dni temu i to dom przy drodze przelotowej przez wieś, ten las co tam koty miały chodzić na zdjęciach wygląda jak kilka drzew

nowy bazarek
viewtopic.php?f=20&t=109491

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 15:21 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
Leone pisze:

dalej szukam kogos do pomocy na dzisiejsze popołudnie.
Leone, czy na jutro jest ktoś na zastępstwo za Was?

kto może pomóc? to porządne odkażenie jest bardzo ważne!
Magda będzie jechać z Ruczaju więc muszę jej odpowiednio wcześniej dać znać a nie mogę też dziewczyny cały dzień trzymać na telefonie, że albo jedzie zaraz albo za godzinę czy dwie :roll:

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 17:25 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Wiadomo, jak idzie kwesta?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 27, 2010 17:44 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

miszelina pisze:Wiadomo, jak idzie kwesta?

nic nie wiem, bo nikt nic nie pisze a Kosma nie odbiera

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 18:20 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:

Widziałam się z Dziewczynami tuż przed zakończeniem Ich dyżuru. Tak sobie szło :roll:

Rozliczenie finansowe bazarków:

wpłynęło:
Dzikers 20zł
kubeczek 27,50zł
PP zabrała: 20,50zł

Przelałam: 27zł

Dla Bercika mam 15zł od mrr, przekażę dzisiaj Joli. Będzie jeszcze 9zł od annette8 (proszę o wybaczenie jeśli pogubiłam lub dodałam literki, to trudny nick :oops: ).
Ostatnio edytowano Sob mar 27, 2010 18:41 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob mar 27, 2010 18:25 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

mjs pisze:
Tweety pisze:

Widziałam się z Dziewczynami tuż przed zakończeniem Ich dyżuru. Tak sobie szło :roll:

Rozliczenie finansowe:

wpłynęło:
Dzikers 20zł
kubeczek 27,50zł
PP zabrała: 20,50zł

Przelałam: 27zł

Dla Bercika mam 15zł od mrr, przekażę dzisiaj Joli. Będzie jeszcze 9zł od annette8 (proszę o wybaczenie jeśli pogubiłam lub dodałam literki, to trudny nick :oops: ).

dzwoniła Etiopia, teraz nawet ulotek nie chcą brać.

z dalszych niefajnych wieści to to, że seniorka Rysia od niezniszczalnej bardzo chora, wracają z KV

Tweety

[poprzednia][następna]