Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 31, 2010 14:48 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

jerzykowka pisze:Dzieki Dziewczyny Kochane!!!
Ogłoszenie jeszcze nie powstało, bo męczy mnie grypsko, ktore rozmiękcza mi członki i mózg :twisted: :wink:
Na szczęście Kolorusek dzielnie prezentuje pełnię zdrowia :D Ostatnio postanowił zostać alpinistą i wskakuje na "dach" kabiny prysznicowej. W związku z tym, podczas kąpieli, przeżywam stresior - kocio siedzi na "dachu" i zastanawia się czy przypadkiem nie wskoczyc do środka by popluskać się z Dużą :strach: Na wszelki wypadek myję się w tempie anemicznym i staram się oczy wbijać w podłogę, żeby wesołka nie zachęcać :roll: :wink::

Czyli masz w domu Wielkiego Brata który cię podgląda :D
Słuchaj Asia a może on chce umyć tobie plecki a przy okazji liczy na to że przelecisz jego grzbietek :P
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro mar 31, 2010 18:07 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Też melduję się jako kibic!

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź lekarza weterynarii znalezioną na jakimś wątku:

"Faktycznie w tym przypadku sprawa uśpienia FIV-dodatnich kotów byłaby wyjściem prostym i skutecznym, ale pozbawianie życia zwierząt, które nie odczuwają bólu, żyją praktycznie normalnie jest rzeczą nie do zaakceptowania."

I takiej wersji się trzymam 8)

:ok: za domek i pozdrowienia dla ślonkiego pierona KOLORUSKA i jego Dużej!!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Śro mar 31, 2010 19:52 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Małgorzata Pękała pisze:Te błyszczące oczy i nosek różowy
te białe wąsiska i pychol czadowy
To miękkie futerko i delikatne łapki
Nasz Kolorus kochany
szuka swojej chatki

Świeeetne :D

Co tam u Koloruska? I szalonej Meli?
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw kwi 01, 2010 10:33 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu przepraszam, że z takim opóźnieniem wklejam fotki wspaniałego Koloruska.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw kwi 01, 2010 10:35 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

o rany!!!!!!!! jaki on przesłodki!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt kwi 02, 2010 7:18 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy załoga Kotomanii

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 02, 2010 7:24 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu jak się czujesz? czy grypa poszła już precz?
No i jak się miewa cudo-kot Kolorusek?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 02, 2010 9:20 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kochane :1luvu:
Wyniki Koloruska wszystkie w normie :D :D :D Ogromnie mnie to ucieszyło, ogromnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój maślaczek ma się naprawdę dobrze :D :D :D
Niestety moje zdrówko tąpnęło poważniej i udało mi się przeżyć dzień na oddziale ratunkowym - na szczęście uwielbiam serial "Dr House" :wink: Sytuacja opanowana :wink: :D
Myślę o Was, o koteczkach, tylko chwilowo sił na "forumowanie" mniej :twisted:
Ruszam w doktory i całuję całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolorusek przesyła buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt kwi 02, 2010 10:09 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

oj Asiu, na oddziale ratunkowym???????? 8O
uważaj proszę na siebie! Duuuuuuuuuuuużo zdrówka Kochana Asiu!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt kwi 02, 2010 10:11 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

o mamo
jezrykowka, trzymaj się
mam nadzieję,ze to nic groznego
:ok:

Kolorusek-śliczny :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt kwi 02, 2010 14:45 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.

Obrazek

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Pt kwi 02, 2010 14:54 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Petka-P1 pisze:Asiu przepraszam, że z takim opóźnieniem wklejam fotki wspaniałego Koloruska.

Ale fajnego gościa miał Kolorusek :D
Prawda, że SuperKot z niego, nie?

Jak byłyśmy w schronisku razem z Ronnie, to chyba we trójkę razem robiłyśmy mu najwięcej zdjęć.
Świetnie pozował, strzel niewinne i słodkie miny w stylu: A Ty mnie lubisz? :kotek:
Przeważnie leżał w tym zielonym pluszowym koszyku, wyglądał z niego, a słońce które padało na jego futro dawało wrażenie, ze on nie jest bury, a kolorowy.
Jeszcze w domu, jak wróciłyśmy, potem przy opisywaniu zdjęć - nie mogłysmy dojść do porozumienia, czy to kotek czy kotka.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt kwi 02, 2010 18:27 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Kolorusek jest przewspaniały.
Miałam problem żeby zrobić zdjęcia....zaraz barankował.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt kwi 02, 2010 19:19 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastuka do Waszych drzwi,
a Wielkanoc przyniesie
pomyślność, szczęście
i piękny uśmiech każdego dnia

Pecia, Niusiu, Kajtuś, Albercik i ja

Obrazek

Petka

Post » Pt kwi 02, 2010 19:57 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asieńko!

Niech zające i barany
pospełniają twoje plany,
Porzuć wszystkie swe rozterki
bo to dni wielkiej wyżerki
Niech to będzie czas uroczy
czas cudownej WIELKANOCY!

Obrazek

życzy Kamila z rodziną i futrami!

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44