Justyna, na wątku Rudzika dzieje się to, o czym nieporadnie usiłowałam Ci powiedzieć wczoraj - o sprawach bardzo ważnych można czasami mówić z przymrużeniem oka nie ujmując im powagi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betaka pisze:I zrobiło się bardziej optymistycznieA jak Rudzik zobaczy te Wasze tańce, to dopiero zrobi sioo
![]()
Justyna, na wątku Rudzika dzieje się to, o czym nieporadnie usiłowałam Ci powiedzieć wczoraj - o sprawach bardzo ważnych można czasami mówić z przymrużeniem oka nie ujmując im powagi![]()
![]()
kinga w. pisze:Tiaaa... Ze śmiechu. Niskopodwoziowy morświn w skocznych pląsach... Już się widzę oczami wyobraźni. Ale słowo się rzekło, kotki moje, nie patrzcie!
miłka pisze:ale się Wam zebrało na tańce, ale co tam, też się przyłączę, teraz musi być dobrze
Betaka pisze:kinga w. pisze:Tiaaa... Ze śmiechu. Niskopodwoziowy morświn w skocznych pląsach... Już się widzę oczami wyobraźni. Ale słowo się rzekło, kotki moje, nie patrzcie!
Kinga, wyobraziłam sobie tego morświna i umarłam(z sioo zdążyłam do stosownego przybytku
) Jak jakiś futrzak będzie mieć problem z sioo, to może będziesz awaryjnie wykonywać popisowy
![]()
![]()
Justyna, poprosimy o najświeższe newsy o Rudziku
Betaka pisze:miłka pisze:ale się Wam zebrało na tańce, ale co tam, też się przyłączę, teraz musi być dobrze
To jak nas jest już tyle, to może sabat czarownic urządzimy i jakieś gusła za pomyślność Rudzika odprawimy
miłka pisze:Zapraszam wszystkich chętnych na bazarek dla Rudzika
Kosmetyki dla chorego Rudzika u Justy&Zwierzaki
Justa&Zwierzaki pisze:Miłko bardzo , bardzo dziękujęA Rudzik dziś zrobił siku aż 3 razy , w tym 2 razy do kuwetki
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Tundra i 231 gości