RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 22, 2010 22:43 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

I zrobiło się bardziej optymistycznie :D A jak Rudzik zobaczy te Wasze tańce, to dopiero zrobi sioo :ryk:

Justyna, na wątku Rudzika dzieje się to, o czym nieporadnie usiłowałam Ci powiedzieć wczoraj - o sprawach bardzo ważnych można czasami mówić z przymrużeniem oka nie ujmując im powagi :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon mar 22, 2010 23:13 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

No, to hop! :D

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Wto mar 23, 2010 7:17 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Betaka pisze:I zrobiło się bardziej optymistycznie :D A jak Rudzik zobaczy te Wasze tańce, to dopiero zrobi sioo :ryk:

Justyna, na wątku Rudzika dzieje się to, o czym nieporadnie usiłowałam Ci powiedzieć wczoraj - o sprawach bardzo ważnych można czasami mówić z przymrużeniem oka nie ujmując im powagi :ok: :ok:

Tiaaa... Ze śmiechu. Niskopodwoziowy morświn w skocznych pląsach... Już się widzę oczami wyobraźni. Ale słowo się rzekło, kotki moje, nie patrzcie! :ryk:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto mar 23, 2010 8:43 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

kinga w. pisze:Tiaaa... Ze śmiechu. Niskopodwoziowy morświn w skocznych pląsach... Już się widzę oczami wyobraźni. Ale słowo się rzekło, kotki moje, nie patrzcie! :ryk:

Kinga, wyobraziłam sobie tego morświna i umarłam :ryk: (z sioo zdążyłam do stosownego przybytku :mrgreen: ) Jak jakiś futrzak będzie mieć problem z sioo, to może będziesz awaryjnie wykonywać popisowy :dance: :ryk:

Justyna, poprosimy o najświeższe newsy o Rudziku :)

Betaka

Post » Wto mar 23, 2010 8:45 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

ale się Wam zebrało na tańce, ale co tam, też się przyłączę :) , teraz musi być dobrze :ok:

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto mar 23, 2010 9:14 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

miłka pisze:ale się Wam zebrało na tańce, ale co tam, też się przyłączę :) , teraz musi być dobrze :ok:

To jak nas jest już tyle, to może sabat czarownic urządzimy i jakieś gusła za pomyślność Rudzika odprawimy :mrgreen:

Betaka

Post » Wto mar 23, 2010 11:16 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Betaka pisze:
kinga w. pisze:Tiaaa... Ze śmiechu. Niskopodwoziowy morświn w skocznych pląsach... Już się widzę oczami wyobraźni. Ale słowo się rzekło, kotki moje, nie patrzcie! :ryk:

Kinga, wyobraziłam sobie tego morświna i umarłam :ryk: (z sioo zdążyłam do stosownego przybytku :mrgreen: ) Jak jakiś futrzak będzie mieć problem z sioo, to może będziesz awaryjnie wykonywać popisowy :dance: :ryk:

Justyna, poprosimy o najświeższe newsy o Rudziku :)

A więc najnowsze niusy mamy takie :
Rano dostał jeszcze zastrzyki , a od jutra już dostanie w domu antybiotyk w tabl i urosept i w piątek do weta , gorączka jeszcze troszkę jest i krwio mocz ale już zrobił sioo do kuwetki :dance: cioteczki tańczymy :dance2:
Ale abym się nie nudziła to dziś u weta został Ozzi na już 4 wyszyciu cewki , proszę o kciuki i zaklinanie , chyba zacznę się '' specjalizować '' w S.U.K.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto mar 23, 2010 22:36 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Zapraszam wszystkich chętnych na bazarek dla Rudzika
Kosmetyki dla chorego Rudzika u Justy&Zwierzaki

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro mar 24, 2010 6:16 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro mar 24, 2010 7:36 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Betaka pisze:
miłka pisze:ale się Wam zebrało na tańce, ale co tam, też się przyłączę :) , teraz musi być dobrze :ok:

To jak nas jest już tyle, to może sabat czarownic urządzimy i jakieś gusła za pomyślność Rudzika odprawimy :mrgreen:

Indiańskie tańce sprowadzające sioo, przy biciu w bębny i płonącym ognisku. No, może być świeczka.
Czemu najlepsze się dzieje jak ja na ulicy siedzę odcięta od neta? Normalnie się ucieszyłam Rudzikowym sukcesem a za Ozziego 3mam :ok: :ok: . Da radę chłopak. Justa, faktycznie chyba należy Ci się specjalizacja z SUK
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro mar 24, 2010 10:01 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

miłka pisze:Zapraszam wszystkich chętnych na bazarek dla Rudzika
Kosmetyki dla chorego Rudzika u Justy&Zwierzaki

Miłka, jesteś wielka :ok: Już zajrzałam na Twój bazarek :wink:

Betaka

Post » Śro mar 24, 2010 21:27 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Miłko bardzo , bardzo dziękuję :1luvu: A Rudzik dziś zrobił siku aż 3 razy , w tym 2 razy do kuwetki :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 24, 2010 21:30 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

No to życzę, żeby już tak zostało :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 24, 2010 21:37 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Justa&Zwierzaki pisze:Miłko bardzo , bardzo dziękuję :1luvu: A Rudzik dziś zrobił siku aż 3 razy , w tym 2 razy do kuwetki :lol: :lol: :lol:

Brawo kocie :!: :D I tak trzymaj :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro mar 24, 2010 21:59 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

To teraz już musi być dobrze :ok: :ok:

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

[poprzednia][następna]