[WRO] Połamana Kotka - po leczeniu, kicia już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 21:43 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Tak jest malutka! Zdrowiej kochana :1luvu: Dobrej nocki, do jutra :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 04, 2010 22:42 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Mam nadzieję, ze noc będzie spokojna :oops: oby kicia spokojnie spała :oops:
mawin, trzymaj się :ok:

Zapomniałam wstawić zdjęcia :oops:
Tak nasza mała niunia wygląda :cry: jest bardzo biedniutka.... :(

Obrazek

Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw mar 04, 2010 22:48 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

czyli kotka idzie pod fundacje, a nie pod nas?

nie dość ze miednica, to amputacja moim zdaniem tuż tuż, w końcu to łokieć :(
"Na świecie jest takie miejsce , które Cię potrzebuje i takie , w którym Ty potrzebujesz być. Zobacz jak się spotykają" Hilda Charlton

demi

Od: Pt lip 27, 2007 21:17

Post » Czw mar 04, 2010 23:00 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Miednica się zrośnie, byleby dużych przemieszczeń nie było. Ten łokieć chyba najgorszy... :roll:

A koteńka przepiękna :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 04, 2010 23:04 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Biedna biedna kicia :cry:
Dziewczyny ludzie nie zawsze są źli czasem są po prostu bezmyślni, nie przewidujący. Czasem uczą się na błędach :(
Ja bym ich zaprowadziła do kotki i obserwowała reakcję. Pewnych rzeczy nie da się udawać. Wtedy będziecie wiedziały czy oddać im kicię czy nie.

Wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za ciebie maleńka!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw mar 04, 2010 23:19 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Ogromne kciuki za kotusię :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw mar 04, 2010 23:31 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

phantasmagori pisze:Biedna biedna kicia :cry:
Dziewczyny ludzie nie zawsze są źli czasem są po prostu bezmyślni, nie przewidujący. Czasem uczą się na błędach :(
Ja bym ich zaprowadziła do kotki i obserwowała reakcję. Pewnych rzeczy nie da się udawać. Wtedy będziecie wiedziały czy oddać im kicię czy nie.

Wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za ciebie maleńka!

No cóż - pod każdym z tych zdań mogę się tylko podpisać.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt mar 05, 2010 8:00 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Mnie sie też wydaje, że trzeba postawić ich przed faktem dokonanym. Najpierw zapłać za operacje i rehabilitacje kotki, potem osiatkuj balkon. A potem dopiero TOZ zastanowi sie czy Ci wydac kota. To że kotka mimo wszystko może być z nimi związana uczuciowo nie podla dyskusji ( wg mnie). To że oni nie myśleli wcześniej tez jest oczywista prawdą. Problem w tym zeby teraz zrozumieli i wyciagneli wnioski na przyszłość :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt mar 05, 2010 8:09 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Dzień dobry. Kotunia jest śliczna :1luvu: A jak minęła jej noc?
Obrazek

bulba

Post » Pt mar 05, 2010 8:30 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

:?: :?: :?: jak kotka :kotek:

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pt mar 05, 2010 8:36 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Gibutkowa pisze:Miednica się zrośnie, byleby dużych przemieszczeń nie było.

Dokładnie tak. Jeden z moich kotów też miał kiedyś złamaną miednicę i po kilku dniach było ok. To był kocur, był wtedy w podobnym wieku do koteńki. Miednicą jako taką nie ma się co martwić. To nie ona jest tu największym problemem. Oby tylko przemieszczenia nie były duże.

I faktycznie Agness miednicy się nie gipsuje ani nie usztywnia - nie ma jak. Ale mojemu kotu brak usztywnienia zupełnie nie przeszkodził w dojściu do siebie.

Nadal czekamy na decyzję o rozpoczęciu ewentualnych zbiórek - jeśli takowa zapadnie, to proszę o sygnał. Mam już gotowy tekst ogłoszenia, tylko nie wiem czy wystawiać...

Kciuki za małą :ok: :ok: :ok:

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pt mar 05, 2010 10:06 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

dziewczyny lekarze martwią się właśnie o miednicę, bo ona jest porządnie strzaskana z odłamami i przesunięciami.
pani doktor powiedziała, że może się zrosnąć krzywo, byle tylko się zrosła i kicia mogła się poruszać.

nocka lekka nie była, ale dałyśmy rade :-)

rano mała z apetytem zjdła troszkę mokrego convalescenta, malutko ale coś zjadła.

teraz kicia jest pod dobrą opieką i mam nadzieję, że sobie śpi, pewnie odsypia nockę ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt mar 05, 2010 10:11 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Kciuki za biedactwo bardzo mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt mar 05, 2010 10:14 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Nieustające kciuki za kotunię :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt mar 05, 2010 10:22 Re: [WRO] Połamana Kotka, ciężki stan! BŁAGAMY o POMOC!

Agness78 pisze:Mam nadzieję, ze noc będzie spokojna :oops: oby kicia spokojnie spała :oops:
mawin, trzymaj się :ok:

Zapomniałam wstawić zdjęcia :oops:
Tak nasza mała niunia wygląda :cry: jest bardzo biedniutka.... :(

Obrazek

Obrazek

:piwa: za zdrowko :kotek:
krynia08

[poprzednia][następna]