MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 14:03 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Aassiiaa, jak Pini się miewa?

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto mar 09, 2010 14:45 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

EwKo pisze:Aassiiaa, jak Pini się miewa?

Pini miewa się rewelacyjnie. Jest to kochany strachulec, do którego potrzeba sppppooooorooo cierpliwości. Ulubione miejsce to góra szafy i szafki w kuchni. Jest bardzo skoczny. Śpi ze mną w łóżku, ale pogłaskać się nie da - zwiewa. Kocha zabawę w stylu gonienia za piłeczką, korkiem po winie czy wujkiem Chochlikiem. Nie jest agresywny tylko przestraszony. Ostatnio bez większych problemów obcięłam mu pazurki :mrgreen: Tylko to wylizane futro mnie martwi :( Je, pije, załatwia się normalnie.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto mar 09, 2010 15:36 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

tu tez sobie zaznacze

i :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto mar 09, 2010 16:07 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Beata :D :lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto mar 09, 2010 21:59 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Skoro obcięłaś pazurki i... potrafisz obsługiwać klawiaturę, to... będą z Piniego lu.. tfu! - koty :ok: :mrgreen:

Na pierwszej stronie wątku naniosłam wirtualnych Opiekunów MKotków: na 46 sierściów - 26 może liczyć na wsparcie, kiedy już formalnościom stanie się zadość...
Jesteście wielcy! :king: :1luvu:

Dziękujemy też Przyjaciołom, którzy wsparli nasze koty darami: Kasi i Przemkowi, Beliowen i Jowicie :1luvu:
A także tym, którzy pamiętają o nas, wypełniając swoje PIT-y i w ogóle...
:1luvu:
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 17:39 przez MiauKot, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Wto mar 09, 2010 23:11 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

To jest naprawde wspaniale :1luvu: Ja odbieram bardzo duzo tel. od ludzi, ktorzy sa zainteresowni i chetni nam-naszym kotom pomagac.
Cieszy mnie to bardzo, bo początek mamy bardzo trudny :( Strasznie duzo kotów pod opieką :roll:

Z wiesci bieżących:

zauwazylam u Ingi wyciek z sutka, taki mleczno ropny :( WEt zdecydowal na poczatek tzn. 7 dni. antybiotyk i lek blokujacy laktacje. Po 7 dniach kontrola. W miedzy czasie bedzie konsultacja, bo wszystko wskazuje, ze do wyciecia będą dwie listwy a nie chcialabym podejmowac decyzji zbyt pochopnie, bo kotunia sterylke juz cieżko zniosła :(

Dzikusowe wieści 8)

mr.H i dr. J to skoczkowie urodzeni. Szkoda tylko, ze na moich meblach ćwiczą :twisted: Ostatnią nocą zrzucili mi PRAWIE wszystko co bylo na meblach a na meblach sa filmy DVD, i plyty CD i moj TŻ chyba niedlugo mi głowe ukręci :cry:

Mr.H. ma oczy jak wąż..serio. Pysio ma tak cudne, że aż strach. Czarne jak węgiel i tylko te oczyska snakeowskie widac 8)
Dr.J bardziej niesmialy ale wspolną ceche z bratem ma ... skoki na meble i kradzieze ze stolu 8) Bardziej by sie przyslużyli jakby napadali na banki :twisted:

Dwójca czyli Mr.H i Dr.J maja futerko krórkie, pluszowe w dotyku.

Trójca jest kruczo czarna, o lekko przedłużonym i aksamitnym w dotyku włosie.

A Inga od 10 min. gada, ze jak jej nie wpusze na kolana, to bejzbola wyciągnie :twisted:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto mar 09, 2010 23:17 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Adria pisze:A Inga od 10 min. gada, ze jak jej nie wpusze na kolana, to bejzbola wyciągnie :twisted:
- jeno niech płyty oszczędzi! :mrgreen:

EwKo

Post » Śro mar 10, 2010 12:36 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Po ostatniej awarii kompa nie odzyskałam jeszcze danych z dysku /nie wiem czy wcześniej dostanę płytki z danymi z dysku, czy wezwanie do prokuratury, gdzie się mi właśnie dane odzyskują :twisted: / jednak okazało się, że trochę zdjęć zachowało się w moim aparacie i mogę je tu wstawić :wink:
Pan Morek po obfitym posiłku ucina sobie drzemkę :
Obrazek
Specjalnie dla EwKo Libia i jej kawalerowie :wink:
Obrazek

Azara kombinuje jak by tu kabelek przerobić .
Obrazek

Miśka szlifuje szafę
Obrazek

Gabon jeszcze z "łatką" po operacji i na pierwszym planie Libia
Obrazek

Lenka i towarzystwo na wysokości
Obrazek

Gabon krótko po opreacji
Obrazek

Piec największym przyjacielem Lenki w zimie.
Obrazek

I..........kocioluby Filip :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro mar 10, 2010 15:25 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Filip :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro mar 10, 2010 16:08 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Pini chyba wyczuł, że czaję się, aby zanieść go do weta. Zadekował się na szafie i koniec nie zejdzie. :twisted:
Schodzi tylko w takich sytuacjach kiedy ja go akurat łapć nie mogę :evil:

aassiiaa

Post » Śro mar 10, 2010 17:31 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Aassiiaa, to badz swiecie przekonana, ze go lapac akurat nie mozesz 8) :lol:

Filipek jest absolutnie uroczy :1luvu:

Myszka.xww

Post » Śro mar 10, 2010 20:02 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Zabrałam się za przygotowanie obiadku i co się stało....tak, oczywiście Pini zszedł. Zamknęłam go w transporterku, zakręciłam gaz pod garami, ubrałam się i poszłam głodna do weta.
Diagnozy rozsądnej brak.
Odstawiłam karmę kitten, wet podał mu steryd 7dniowy, odpchliłam całe stado.
Czekamy na efekty.

aassiiaa

Post » Śro mar 10, 2010 21:25 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Libii do pyszczka w rudościach! :twisted:

Wow! Filip! Jakiś ty piękny! 8O :1luvu:

EwKo

Post » Czw mar 11, 2010 11:29 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

Filip może i piękny, ale gupi łokropnie :wink: Wczoraj znowu miał dzień szczekania. Mordę darł na pół Bytomia. Jak tak dalej pójdzie to mnie eksmitują na bezludną wyspę z tym gadem. Nawet Marcel ma go momentami dość i zaczął poruszać się nie dotykając podłogi :wink: Filip nieszczęśliwy, bo nie ma kogo ciamkać :twisted:
Jak dobrze pójdzie to dziś będziemy miały kolejną wizytę adopcyjną 8)

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw mar 11, 2010 12:45 Re: MiauKot-życie toczy się dalej/Zaopiekujemy się Twoim 1%;)s.3

to tak po cichu :ok:

Myszka.xww

[poprzednia][następna]