Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:A ja wiem, gdzie jest jeden wasz transporter. Tez chcecie wiedzieć?
Tweety pisze:Tosza pisze:A ja wiem, gdzie jest jeden wasz transporter. Tez chcecie wiedzieć?
no, ba! oddawaj raz i dwa! Nie dość, że mamy wściekłe Armaturki, to jeszcze nasz kontener się zapodział
Tweety pisze:Tosza pisze:A ja wiem, gdzie jest jeden wasz transporter. Tez chcecie wiedzieć?
no, ba! oddawaj raz i dwa! Nie dość, że mamy wściekłe Armaturki, to jeszcze nasz kontener się zapodział
kastapra pisze:Tweety pisze:Tosza pisze:A ja wiem, gdzie jest jeden wasz transporter. Tez chcecie wiedzieć?
Niejeden
Tweety pisze:Karaluch z Ecikiem pojechali z Robertem do KV na operację (ja oczywiście nadaję jeszcze z pracy zamiast siedzieć z nimi w samochodzie). Odbierają prawdopodobnie też Melwina, który idzie pod opiekę Karaluszka. Dziewczyna ma już pełny szpital u siebie w domu
ale nikt się nie zgłosił do opieki a z kotem po ciężkiej operacji coś trzeba zrobić.
Lusia pojechała do domu z Kastaprą a Mela z Patką. Bądźcie szczęśliwe, kocie panienki!
solangelica pisze:Tweety pisze:Karaluch z Ecikiem pojechali z Robertem do KV na operację (ja oczywiście nadaję jeszcze z pracy zamiast siedzieć z nimi w samochodzie). Odbierają prawdopodobnie też Melwina, który idzie pod opiekę Karaluszka. Dziewczyna ma już pełny szpital u siebie w domu
ale nikt się nie zgłosił do opieki a z kotem po ciężkiej operacji coś trzeba zrobić.
Lusia pojechała do domu z Kastaprą a Mela z Patką. Bądźcie szczęśliwe, kocie panienki!
To juz dzis? Siedza tam jeszcze? To sie pewnie zobaczymy bo my jedziemy do Romana z Mackiem. I Ruda tez chyba zabierzemy... kontrolnie tak, niech ja oslucha.
kastapra pisze:Lusiusia odstawiona, była bardzo szczęśliwa, udeptywała iprzytulała się do wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 40 gości