Cieszę się, że tak szybko się aklimatyzuje i ma apetyt. Co do kuwety, to pewnie kwestia czasu. Inez bardzo lubi wiszące zabawki. Ciekawe czy w nocy wskoczy do łóżka.
Super, że kiciunia ma już swoje miejsce W takim razie będziemy czekać na wieści z nowego domku i zdjęcia Pierwsze informacje i tak są już zadawalające Widać kicia ma się świetnie
wieści na bierząco- kuweta zdała egzamin, za kilka dni zamontuję drzwiczki;-) Do łóżka już wskakiwała, kwestia którą z nas bedzie wolała na spanie;-) Udało się zakropić oczy bezboleśnie;-) Uwielbiam ją!!!!!
jestem pod wrażeniem Inezki-ogromnym;-) Zachowuje się niczym pies, co owszem u kotów spotykane, ale..... Jest cholernie towarzyska-nie do końca wiem, czy to takie kocie;-) Boska jest, jeszcze raz boska;-) Miałyśmy dziś cudowny dzień;-)
Super! Myślałam, że będzie na początku trochę nieśmiała. Cieszę się, że jest towarzyska, bo nie każdy kot jest taki. Miałyście nietypowy prezent na Dzień Kobiet
"Kastrację przeprowadza się w momencie osiągnięcia przez kotkę dojrzałości płciowej; istnieją w tej kwestii dwie szkoły - jedna mówi, że kocicę należy wykastrować przed pierwszą rują, aby zapobiec nowotworom sutka, duga, że lepiej poczekać do pierwszej rujki gdyż zapewnia to prawidłowy rozwój organizmu. Decyzję najlepiej pozostawić zaufanemu weterynarzowi."
Proszę o poradę-nie wiem czy lepiej szybciej, czy później dokonać sterylizacji?Hmmmm