Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 15, 2010 17:50 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

też myślę, że obecne zachowanie Piratka jest wynikiem choroby. Jak tylko poczuje się lepiej - odzyska dawny wigor. Wtedy zobaczycie, czy bawią się już razem i jak wyglądają wspólne relacje. Z kotkami trzeba wykazać troszkę cierpliwości ;). Szczególnie na początku ich znajomości.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lut 15, 2010 18:04 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

wiem ze to moze byc wynik choroby ale tak mi przykro patrzec w te jego smutne oczka :( poza tym zaobserwowalam ze on jest piekielnie zazdrosny :D jak tylko miziam Karotke to maly jest pozniej na mnie obrazony:D najlepiej by bylo wedlug niego gdybym caly czas jemu poswiecala. Na szczescie ta zazdrosc wychodzi mu na zdrowie a w sumie to obojgu bo jak przynosze malej miske na kanape to pirat jej dzielnie pomaga jesc. Tym sposobem cos do brzucha wpada bo ani jedno ani drugie nie je za wiele gdy jedzenie jest podawane w kuchni. Z kolejnym kotem na pewno nie bede sie spieszyc bo caly czas mam nadzieje ze Karocia zacznie sie z malym bawic i nie trzeba bedzie nic kombinowac. Jest u nas dopiero tydzien wiec krotko a juz i tak zrobila piekne postepy :ok: widac potrzebuje jeszcze czasu zeby sie bardziej otworzyc. Mam czas wiec poczekam :) jeszcze tydzien,dwa i pewnie bede narzekala ze za duzo wariuja :ryk: pozwolilam sobie wkleic banerek smutnookiego koteczka.Prawde powiedziawszy to podziwiam wszystkie "ciocie" i "wujkow" za pomoc jaka niesiecie zwierzaczkom.Jednak sa dobrzy ludzie jeszcze na swiecie :D

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Wto lut 16, 2010 8:23 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Dzień dobry :D no cóż jak zwykle okazalo sie ze jestem stara maruda i panikara. Moje kociska po całodziennej drzemce na kanapie dały wieczorem taki pokaz kociej zabawy ze rozwiały wszelkie wątpliwości co do humoru :D moje maleństwa szaleją przez pół nocy dlatego w dzien odsypiają ot i cała tajemnica "złego humoru" :D Rano obudził mnie wrzask zza szafki rtv okazało się że Karotka znow za nia weszla i nie mogla wyjsc sama więc pomoc Pańci okazała się niezastąpiona :D miłość kwitnie :D pozdrowionka i glaski dla milastych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pirat i karotka

Post » Wto lut 16, 2010 8:25 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

No proszę bardzo - jak ładnie :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lut 16, 2010 8:44 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

no pewnie :D wszystko pomalutku i do przodu :ok:
Piraciku tylko zdrowiej ładnie i nie martw swojej Pańci :1luvu: :kotek: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 16, 2010 8:46 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

no! Podwójnie dobre wieści! Przyjaźń kwitnie i Piratek zdrowieje. A wiecie, na gg dostałam info, że to Karocia prowokowała zabawę. Ale się dziewucha rozkręca :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto lut 16, 2010 9:29 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

No to super :) i prosimy już nie panikować :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 16, 2010 10:55 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

w zyciu juz nie spanikuje bez wyraznego powodu :D kocurki jednak ucza swoich "duzych" cierpliwosci i jako takiego rygoru :D kurcze trafilam na stary watek Piratka i Rudolfa :( masakra :crying: nie obeszlo sie bez lez niestety ale za to ciesze sie ze moglam choc przez chwile zapewnic Rudzikowy tyle milosci ile tylko chcial a Pirat to juz w ogole jest chuchany,dmuchany,pieszczochany niemozliwie i to glownie przez pancia :D :1luvu: Karotka tak jak pisala Ania to moja kocura choc przejawia bardzo wielkie zainteresowanie panem jak tylko ten raczy sie zjawic w domu :D na szczescie ja jestem z nimi 24/7 bo inaczej kto by je sciagal z parapetow i wyciagal zza szafek :D no nic jak tylko nagram filmik z ich wariacjami to od razu wrzuce do podziwiania moich pieknosci :) aaa i jeszcze jedno poniewaz finansowo na razie nie bardzo moge pomoc nad czym ubolewam ale mam duzo checi wiec hdyby tylko byla potrzeba pomoc w jakis inny sposob to jestem do dyspozycji :)

pirat i karotka

Post » Wto lut 16, 2010 12:54 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kciukamy :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lut 16, 2010 15:56 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

pirat i karotka pisze:P.S. Czy ktos podpowie jak zrobic zeby te miniaturki bylo obok siebie a nie w kolumnie pionowej :?:

Nie oddzielajcie linków do miniaturek enterem tylko spacją, po 4 szt w linijce będzie ok, potem enter i przenosicie się do następnej lini :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lut 16, 2010 17:24 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Dziekuje Andorka :piwa: :piwa: :ok:

pirat i karotka

Post » Pt lut 19, 2010 20:09 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Witamy :) nie pisalismy bo w sumie nie bylo za bardzo o czym ale juz nadrobimy :) Dzis bylismy z naszymi maluchami u cioci Ani CC :1luvu: na wizycie kontrolnej z Piratkiem i okazalo sie ze kocio juz zdrowy :dance: Wzielismy tez Karocie bo nie podobalo sie panci kilka rzeczy ale jak zwykle okazalo sie ze panikuje :( otoz Karotka ma przy uchu mala ranke i podejrzewalam ze moze ma grzybka na co ciocia Ania stwierdzila ze poprostu musial jej maly przywalic i dlatego ma ranke.Fakt jest taki ze koty za soba nie przepadaja :( niunia jest u nas prawie dwa tygodnie a nadal karmie ja na kanapie na ktorej to spedza caly dzien, je bardzo malo ale dobre i to.Wyglada jakby za czyms bardzo tesknila :( wczoraj wieczorem weszla na parapet i zaczela wyc tak zalosnie ze az mi sie smutno zrobilo a gdzies godzine temu spala i zaczela przez sen bardzo zalosnie miauczec.Nie mam juz pojecia co tej mojej gwazdeczce moze byc :( bardzo mnie martwi. Przy okazji Piratek robi sie bardzo osowialy zasiada w drugiej czesci kanapy i "wypoczywa" chyba upodabnia sie do niuni co tez mnie martwi gdyz z natury to zwariowany kociaczek a teraz sie zachowuje jak obrazona matrona :( Codziennie mniej wiecej ok23 koty zaczynaja sie bawic (wczesniej nie maja ochoty)przy czym nie razem ale ze mna maja swoja zabawke takie rzemyki na kijku i kazde oczywiscie chce sie bawic jednoczesnie akurat ta zabawka :) sprawa jest skomplikowana bo jak sie ktores zblizy do siebie za mocno to jest syczenie warczenie i inne grozne dzwieki :( przeciez ja sie nie rozdwoje zeby bawic sie jednoczesnie i z Piratkiem i z Karocia.Dlatego podjelismy decyzje i szukamy malego kotka do zabawy dla Piratka a z karotka bede mogla bawic sie ja :) to tyle wiesci z naszego domeczku :) przesylamy pozdrowionka i glaski dla wszystkich :kotek: oraz wszystkich cioteczek :1luvu:

pirat i karotka

Post » Pt lut 19, 2010 20:45 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

no to skoro tak, to może faktycznie kotek w wieku zbliżonym do Piracika będzie rozwiązaniem? Może Piracikowi wróci chęć do zabawy i radość? A Karotka będzie w spokoju i pomału się otwierała i będzie bardziej przy człowieku?
Życzę zatem powodzenia w szukaniu żwawego kociaka :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 19, 2010 20:58 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Trzymam kciuki :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 19, 2010 21:15 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

A może któraś z dziewczynek ? viewtopic.php?f=13&t=107960

Edit: doczytałam, że już tam byliście :D
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

[poprzednia][następna]