mircea pisze:Ola, ale ja myślałam o DT, a nie o wyadoptowanych kotach![]()
![]()
[/size]
A, dobra. Ok. (popatzyłam sobie na inne duże wątki, pisali o DS, to myślę sobie, "ok. mogę i o DS").

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mircea pisze:Ola, ale ja myślałam o DT, a nie o wyadoptowanych kotach![]()
![]()
[/size]
mircea pisze:Może warto na pierwszej stronie dopisać który kot jest u kogo i pokrótce w jakim stanie jest kot? zaglądającym będzie łatwiej się zorientować
zabers pisze:O Balbi jeszcze nic póki co nie piszę, zanim nie wyjdzie spod łóżka (pewnie niechęć do kotów jej zostanie, ale zobaczymy jak z człowiekiem - czy będzie .
zabers pisze:Ptyś jeszcze też nie do końca "rozgryziony" (poczekam, aż ewidentnie stwierdzimy, czy mu się to jelito obkurczyło, czy też będzie musiał mieć "wspomaganie" przy kupiszonach).
filo pisze:Balbina na pewno nie jest teraz do adopcji. Wymaga oswojenia i wyleczenia do końca. Ze względu na grudniową narkozę, nie sądzę, żeby ponowne zabiegi były wcześniej, niż za kilka miesięcy.
filo pisze:Moim zdaniem, oczywiście laickim, nie będzie potrzebować wspomagania, wystarczy regulowanie dobrym jedzonkiem. Musi tylko opanować celowanie we właściwe miejsce.
filo pisze:Generalnie plany co do stworów są takie:
Jeśli wszystko będzie ok. z Ptysiem na kontroli i uda nam się odstawić antybiotyki, to powoli będziemy też próbować przechodzić na normalne kocie jedzenie, czyli odstawiać karmy weterynaryjne. Cały czas uczymy się, co to jest kuweta [...] Jeśli też nic u Balbiny nie będzie się działo, to chciałabym pod koniec lutego wszystkie koty zaszczepić [...] Ptyś będzie wtedy miał komplet. Balbina będzie zabezpieczona. Ptyś już jest odrobaczony. Dla Balbiny mam tabletkę, ale na razie nie dam rady jej podać. Wiem, że wszystkie stwory należałoby odrobaczać jednocześnie, ale życie odbiega od teorii...
Z Ptysiem będzie inny kłopot. Jemu u mnie chyba tak dobrze, że za skarby świata nie będzie chciał nas opuścić. [...] Chyba w ramach terapii powinnam zacząć zapraszać gości, żeby Ptyś się przekonał, że ze strony innych ludzi nic mu nie grozi.
Magis pisze:zapraszamy wszystkich na drugą, filmową część EMPiK'uhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=106470
zabers pisze:Yes, yes, yes!Mądralina nasza.
(pewnie, że nudno. Ani poczytać nie można, bo ciemno, ani radyjka posłuchać...)
filo pisze:
Na jutro mamy ostatnie antybiotyki. Czy to znaczy, że w czwartek Ptyś ma się stawić na kontrol?
zabers pisze:filo pisze:
Na jutro mamy ostatnie antybiotyki. Czy to znaczy, że w czwartek Ptyś ma się stawić na kontrol?
Na to wygląda. (Ja mogę być w lecznicy dopiero w okolicach 18.30. nie wcześniej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Majestic-12 [Bot] i 427 gości