Hanulka pisze:napisałam w imieniu andzeliki pw do domku, w sprawie poniedzialkowego odbioru koteczka, odezwał sie? bo do mnie nie
już domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:napisałam w imieniu andzeliki pw do domku, w sprawie poniedzialkowego odbioru koteczka, odezwał sie? bo do mnie nie
andzelika1952 pisze:Jestem , jestem. Nadal innych objawów oprócz wysłuchanych szmerów nie widać . Może Twój wet nic nie usłyszy złego? Może to pomyłka? Jak już pisałam Mikuś trafił do mnie z zapaleniem ucha , zostało ponoć wyleczone / otrzymywał leki zarówno podskórnie jak i miejscowo do ucha /. Teraz zauważyłam niewielką wydzielinę z lewego uszka , zakrapiam i czyszczę patyczkami. Mikuś może jechać jeśli tylko Nowa Pani zechce
Madzix27 pisze:andzelika1952 pisze:Jestem , jestem. Nadal innych objawów oprócz wysłuchanych szmerów nie widać . Może Twój wet nic nie usłyszy złego? Może to pomyłka? Jak już pisałam Mikuś trafił do mnie z zapaleniem ucha , zostało ponoć wyleczone / otrzymywał leki zarówno podskórnie jak i miejscowo do ucha /. Teraz zauważyłam niewielką wydzielinę z lewego uszka , zakrapiam i czyszczę patyczkami. Mikuś może jechać jeśli tylko Nowa Pani zechce
Czekamy na Mikiusia z niecierpliwoscia!!!
Hurra !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 76 gości