Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 15:37 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Szczęśliwego Nowego Roku , spełnienia marzeń życzy justa z kocio - psio - swinkową familią :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sty 01, 2010 16:28 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Szczęśliwego Nowego Roku , spełnienia marzeń życzy justa z kocio - psio - swinkową familią :ok:

to ja tak samo +papuga :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 01, 2010 16:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Szczęśliwego Nowego Roku , spełnienia marzeń życzy justa z kocio - psio - swinkową familią :ok:

to ja tak samo +papuga :D

Papugę masz , ja wiele lat temu tez miałam ptaki , miałam papugi faliste i nimfy no i kanarki ale przy kotach to jest już nie możliwe :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 01, 2010 17:12 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Papuge mam 9 lat :D i przezyła wiele upadków z klatka-moje nie ruszaja juz,ale jak jakies dziki dochodza to polowanko i na świnki robią.. :mrgreen: A świnki sa w pokoju izolatkowym(2 klaty po 2 swinki-duze-domki sa, wiec maja sie gdzie ukryc0A z tego co widze to swinki sie ich wcale nie boja.Papuge na noc w łazience zamykamy...gdyby "cos odpaliło"łowczym :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 01, 2010 20:10 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

To super , u mnie nie warunków na ptaki a są takie piękne ale za to świnkę tez mam a czasami i 2 :lol: i moje koty jej nie tkną ale z tym czasami to czasami różnie bywa ale ze Krecik w klatce ma domek to w razie czego ma się gdzie schować :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 01, 2010 20:51 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

noworoczne witanko :)

Justa, ja bym nie rozdzielala duetu krowkowego chocby nie wiem co! One nie beda bez siebie szczesliwe!
Dla mnie albo razem albo wcale! Decyzja nalezy do ciebie, ale spojrz na to z mojego punktu widzenia i jeszcze raz to przemysl!
Tigruni i innym Mrusiom zycze, by ten rok byl zdecydowanie lepszy dla nich niz poprzedni i obfitowal w same dobre wiesci :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 01, 2010 21:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kociara82 pisze:noworoczne witanko :)

Justa, ja bym nie rozdzielala duetu krowkowego chocby nie wiem co! One nie beda bez siebie szczesliwe!
Dla mnie albo razem albo wcale! Decyzja nalezy do ciebie, ale spojrz na to z mojego punktu widzenia i jeszcze raz to przemysl!
Tigruni i innym Mrusiom zycze, by ten rok byl zdecydowanie lepszy dla nich niz poprzedni i obfitowal w same dobre wiesci :)

pozwolę się nie zgodzić...
a jeśli to szansa na dobry dom dla kota?
kociaki jak są małe lubią być razem i tworzą nierzadko wspaniałe duety, ale z człowiekiem też się potrafią potem zakumplować i innymi kotami też.
Pojedynczego kota łatwiej wydać, duet trudniej.
Patrzeć się powinno z kociego punktu widzenia, czyli poprawy bytu futrzaka, może z czasem i w tym nowym domu pojawi się drugi kot i będą razem szaleć lub się wylegiwać.

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt sty 01, 2010 23:09 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

owszem, masz racje, jednak mysle, ze ich wiezi sa na tyle silne, na tyle mocne, ze ja mimo wszystko bym nie rozdzielala. Poza tym ufam swojej intuicji, a ona mi mowi, ze kotki bardzo zle zniosa rozstanie i powinnysmy sie na wszelki wypadek liczyc z mozliwoscia powrotu z adopcji, z powodu tesknoty za przybrana siostra :) Moze sie myle, ale nie jestem pewna, czy to az tak dobry pomysl, nie do konca mam pewnosc...

Kociara82

Post » Pt sty 01, 2010 23:43 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Caragh wreszcie odespala Sylwestra i potrafi juz w miare myslec :D MMSy od Justy :D

Fotka Tigruni
Obrazek

Boneczka sama wyszla!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Zuzinek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sty 02, 2010 11:06 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzien Doberek Mruczusie :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob sty 02, 2010 13:53 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Caragh, masz jakis dziwny wplyw na Bone, skoro sama wyszla do ludzi, kiedy ty tam bylas :D Ja jeszcze nie mialam szczescia jej zobaczyc :(

Kociara82

Post » Sob sty 02, 2010 14:04 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę :D

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Sob sty 02, 2010 14:26 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kociara82 pisze:Caragh, masz jakis dziwny wplyw na Bone, skoro sama wyszla do ludzi, kiedy ty tam bylas :D Ja jeszcze nie mialam szczescia jej zobaczyc :(

A nie, nie :D To takie niewyraznie to z mmsa od Justy ;) Byla jedynym ludziem ;) Jak ja jestem to wychodzi, hehe, i smiga pod wanne ;) I tam ja sobie moge obejrzec na zywo :P
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob sty 02, 2010 14:30 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

I jak aklimatyzacja Tary? I jak Kubuś po kastracji? Decyzja w sprawie Frotki podjęta?
Amelka nieodczuje tak rozłąki z Frotką, bo przecież ma Psotkę. Gorzej z Frotką, ale dla niej napewno jest to szansa.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob sty 02, 2010 14:38 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Co przyniósł mruczkom Nowy Rok? :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

[poprzednia][następna]