Toż to mój stały tymczas Adolf

Został u mnie for ever

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:
niestety nasze malenstwo odeszłonajzdrowsza ze wszystkich w dwa dni ją ścięło. objawy wskazywały na suchą postać FIP, potwierdza to również występowanie neurologicznych objawów u brata Diesla szroniastego.Zatacza się, opadanie tyłu, krwawy wylew w oczku. Też charakterystyczne dla FIPa. Pytanie co z resztą? zobaczymy, na razie walczymy z KK. Boimy się o nasze domowe dzieci i Pigułkę, w sumie też domową.Pigułka opiekowala się Matyldą, myła ją.
dajemy srodki na wzmocnienie a reszta poza nami los pokaże. Padam na twarz wrociłam właśnie z delegacji. Pa pa, smutno nam bardzo,
![]()
kotka daisy ktora adoptowałam w sosnowcu 28.09 powoli się klimatyzuje .już zrozumiała że nie śpi się na podlodze i polubiła swoje posłanko dobrze je sika do kuwety i nie chowa sie w najciemniejsze dziury.nie wysylam zdjęcia bo nie chcę stresować jej błyskami .zobaczymy na ile sie oswoi bo warunki do zycia ma dobre i nie grozi jej krzywda.przesyłam wyrazy szacunku za wasze poświęcenie jest to godne podziwu jak pomagacie nawet istotom tak trudnym jak daisy gdy widzę jak łypie na człowieka wystraszonym okiem.przedemną dużo pracy już kiedyś też oswoiłam dzikiego kota który okazał się najmilszym przyjacielem a nie rokował nadziei bo dwa lata mieszkał na działkach i chciano go zlikwidować.daisi mieszka w garażu i ma ogródek do dyspozycji.iwona czarnecka sławków.
kasiunia773 pisze:Znalazłam Was ,witam serdecznie
mar_tika pisze:A ja poraz setny powtarzam .
Nie wypuszczamy kotów które siedzą w boksach.Koty mają kk i grzyba.
Mamy kolejnego kota z grzybem malego czarnego ze schronika.
Kto nagminnie wypuszcza kotkę od hidi?Kotka ma świewrzba i zachodzi jej 3 powieka?
Kto do cholery do kotów z KK (z piwnicy z kalinowej)wrzucił pręguska ze schroniska?
Czy ja pisze w jakim niezrozumiałym dla kogoś języku?
Jezeli tak proszę o kontakt telefoniczny!
Jezeli będziecie mieszać koty i nagminnie wypuszczać .Leczenie ich jest bezsensowne niech latają wszystkie po kociarni i te z kk i z grzybem i niech się zarażająPoprostu ręce mi opadlay jak dziś rano weszlam na kociarnię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], puszatek, Tundra i 516 gości