Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maja215 pisze:Mopik już za TM![]()
Pożegnałam go od Was wszystkich
Odszedł spokojny na moich kolanach..![]()
anna09 pisze:Oczko chyba potajemnie podczytuje forumWczoraj napisałam, że jest mi smutno, kiedy on cały czas spędza pod łóżkiem, więc dzisiaj spędził tam niewiele czasu
Rano zastałam go na blacie w kuchni i poszedł pod łóżko, tylko zjeść (tam ma swoje miseczki) i wyszedł. Umył się i zaczął się pięknie bawić. Kiedy wychodziłam z domu, leżał na kocyku na parapecie w pokoju. Po powrocie zastałam go w budce drapaka.
solangelica pisze:a propos grzania mam prosbe - jakbyscie mieli do wyrzucenia jakies deski, drewno, papiery, tekture tudziez inne materialy ktore mozna spalic to ja z checia przygarnew sezonie grzewczym pale w piecach wiec zamiast wyrzucac gazety, ulotki itp odlozcie dla mnie ok?
jakos sie bede umawiac na odbior. deski, kawalki mebli, skrzynki po owocach, tektury tez mile widziane - z gory dziekuje
maja215 pisze:Mopik już za TM![]()
Pożegnałam go od Was wszystkich
Odszedł spokojny na moich kolanach..![]()
Mam prośbę pomógłby mi ktoś jutro rano z transportem i pochowaniem Mopika?
Bardzo proszę.
Pozdrawiam.
koko_ pisze:Przepraszam, że się wcinam, ale znów bardzo potrzebujemy Waszej pomocy. Na wizyty przedadopcyjne czekają domy dla 3 naszych kotów: Rokiego (Wola Batorska), Igraszki (ul. Przemysłowa) i Lotosa. Bardzo prosimy... Roki mieszka na ulicy, Igraszka czeka na adopcję już 2 lata, a Lotos jest w maksymalnie zakoconym DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 299 gości