Zosia, Ty mi tu nie kapajTweety pisze: Ja juz nie mam pp, nie mam, nie mam ... BUUUUUUUUUUUUUUto ja sobie poczekam na Gacunia

KAP, KAP, KAP, KAP, KAP, KAPP!!!!!!!!!!
kropla
a właśnie, że podrążymy sobie ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosia, Ty mi tu nie kapajTweety pisze: Ja juz nie mam pp, nie mam, nie mam ... BUUUUUUUUUUUUUUto ja sobie poczekam na Gacunia
miszelina pisze:Wróciłam z Kocimskiej, drapaczek niestety nie znalazł uznania gangu szylkretek, bardziej zainteresowane piłeczkami i myszkami.
Ale za to przydało się pudełko - zrobiłam z niego budkę dla dzikunów, bo stara była ob...rana. Wyrzuciłam ją do łazienki - Akima, proszę wynieś ją do śmietnika, bo ja nadal nie mam do niego klucza. W klatce dzikunów znowu było nalane na podłogę i była kupa. Po wymyciu dna wyłożyłam je papierem, będzie łatwiej sprzątać. Aha, i udało mi się je pogłaskać![]()
Kretki pogoniły troszkę po pokoju, ale jak wychodziłam, grzecznie pogalopowały do klatki.
Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby przenieść dziki do większej klatki, tej po czarnuszkach, Miałyby więcej ruchu. Jak uważacie?
Akima, czy mogłabyś dorobić klucz do śmietnika? Ja zapłacę. Głupio mi ciągle zostawiać śmieci.
Akima pisze:mam pytanie. dzwoniła Pani w/s Bam Bama z Kazimierzy Wielkiej. Jest gotowa przyjechać po niego. Sytuacja taka: dom wychodzący. Jedna kotka, kocurek zginął niedawno pod kołami samochodu. Pani bardzo konkretna i niezle zniosla odmowe. Poprosiła tylko, żeby umieszczać że koty do wydania tylko do Krakowa bo uzasadnialam że to jest powód. Myślę, że mogłabym jeszcze odkręcić wszystko. Dobrze zrobilam odmawiając w sytuacji kiedy tyle kotów mamy do wydania. Pani naprawde konkretna i mila. Nie wiem... Powiedzcie coś proszę
maja215 pisze:Ważne:
Kto mógłby użyczyć transportu(samochodu) jutro w ciągu dnia(nie ważna godzina-byle nie między 12-a 13) byle do godz 20.00.Muszę jechać z Mopisiem do dr.Gubały.Z kiciem jest znowu gorzej.
Od wczoraj znów nic nie je.i siedzi cały czas w ciemnym kącie..![]()
Wet musi go zobaczyć.
Proszę o pomoc...
Dziękuję.
Akima pisze:dorobię klucz jak znajdę chwilkę czasu o co trudno a do tej pory będe wynosic śmieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 40 gości