Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 26, 2009 21:20

Maju - niemożliwe :placz:

Nie możesz glucić - koty zaglucisz i co będzie :roll: :cry:
MIKUŚ

Post » Czw mar 26, 2009 21:37

MALWINKA :lol: zajęła się myciem :lol: wreszcie jakaś pomoc w kociarni :lol:
Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 26, 2009 21:41

BARKA :lol:
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Czw mar 26, 2009 21:59

majencja pisze:bo majencja zaglucona leży w łóżeczku i na nic innego nie ma siły jedynie na kliknięcie jednym paluszkiem i to też z wielkim bólem własnego mięska :evil:

Ooo bolące mięsko niech szybko przestanie boleć :!: :!:
Zdrowiej szybko i niech Cie to mięsko przestanie boleć szybciutko :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw mar 26, 2009 21:59

Z ostrożności żeby nie zaglucić kotów to łykam te gluty :twisted: mniam mniam, nie daje im buzi tak że łańcuch zakażenia przerwany. Tyle ze boli mnie wszystko, każdy kawałek ciała, zastanawiam się tylko czy z choroby czy z....obciążenia. Bo wszystkie gady leżą na mnie , no to w sumie ok.24 kg żywego kota, i tak leżą i leżą i zleźć im sie nie chce. To może odleżyny kocie mnie bolą??/
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt mar 27, 2009 7:34

:)
zdrowka duuuzo
kociaste na pewno pomoge w leczeniu :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt mar 27, 2009 9:37

DZIEŃ DOBRRRRYYYYY............. :!: :!: :!: :!:
MIKUŚ

Post » Pt mar 27, 2009 9:48

majencja pisze:Z ostrożności żeby nie zaglucić kotów to łykam te gluty :twisted: mniam mniam, nie daje im buzi tak że łańcuch zakażenia przerwany. Tyle ze boli mnie wszystko, każdy kawałek ciała, zastanawiam się tylko czy z choroby czy z....obciążenia. Bo wszystkie gady leżą na mnie , no to w sumie ok.24 kg żywego kota, i tak leżą i leżą i zleźć im sie nie chce. To może odleżyny kocie mnie bolą??/

Życze szybkiego powrotu do zdrowia ;)
A poza tym porządnie kicie cie wygrzeją, a wiesz takie grzanie jest najlepsiejsze ;) fakt że ok.24kg to ciut sporo :lol:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt mar 27, 2009 10:48

Dzięki za wszystkie ciepłe słowa i życzenia. Już od tego człowiekowi jest lepiej :lol: Dzisiaj już niestety trzeba się zwlec z wyra bo chociaż człowiek na zwolnieniu to niestety pewne rzeczy papierkowe muszę zrobić - zbliża się kuniec miesiąca no a wypłaty muszą pójść- w tym moja :lol: no i chyba to najważniejsze. Zwłaszcza po ostatnich zamówieniach w animalii dla Msiora . :lol: A chłopak ma apetyt! Próbuję mu trochę przemycić chrupek RC renal do tacki z animondy renal coby objętościowo było więcej bo inaczej podżera tamtym. A samych chrupek nie zje. A apetycik - trzy tacki dziennie....Mój najdroższy kiciunio :lol: Ale nic bez Misiora - chodzi za mną jak psina i merda tym ogonem jak jamnik :lol: Wystarczy tylko zawołać Misior gdzie jesteś to od razu pijackie mhrrau i biegiem leci do pańci :lol: Mówiąc prawdę nigdy bym nie przypuszczała że stary kot potrafi tak szybko sie przyzwyczaić. A teraz... warczy bo za oknem psy biegaja po jego włościach :lol:
Obrazek

majencja

Post » Pt mar 27, 2009 12:23

majencja pisze:Dzięki za wszystkie ciepłe słowa i życzenia. Już od tego człowiekowi jest lepiej :lol: Dzisiaj już niestety trzeba się zwlec z wyra bo chociaż człowiek na zwolnieniu to niestety pewne rzeczy papierkowe muszę zrobić - zbliża się kuniec miesiąca no a wypłaty muszą pójść- w tym moja :lol: no i chyba to najważniejsze. Zwłaszcza po ostatnich zamówieniach w animalii dla Msiora . :lol: A chłopak ma apetyt! Próbuję mu trochę przemycić chrupek RC renal do tacki z animondy renal coby objętościowo było więcej bo inaczej podżera tamtym. A samych chrupek nie zje. A apetycik - trzy tacki dziennie....Mój najdroższy kiciunio :lol: Ale nic bez Misiora - chodzi za mną jak psina i merda tym ogonem jak jamnik :lol: Wystarczy tylko zawołać Misior gdzie jesteś to od razu pijackie mhrrau i biegiem leci do pańci :lol: Mówiąc prawdę nigdy bym nie przypuszczała że stary kot potrafi tak szybko sie przyzwyczaić. A teraz... warczy bo za oknem psy biegaja po jego włościach :lol:

Zdrowiej Majencjo zdrowiej.
A może jak te kociska tak dbają o ciebie wykladając się na tobie to może i papiery nauczą się robić n koniec miesiąca :wink:
I co do warczenia mysiora na psy- może wypuść go to je pogoni :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 27, 2009 12:25

terenia1 pisze:MALWINKA :lol: zajęła się myciem :lol: wreszcie jakaś pomoc w kociarni :lol:
Obrazek

Spytajcie Malwinki czy świadczy uslugi u innych.
U mnie jakoś tak ciągle pelny zlew garów :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt mar 27, 2009 12:32

Moje drogie ! Ona nie myje , tylko przyszła spuścić wodę po sobie.....
:lol:
Obrazek

majencja

Post » Pt mar 27, 2009 13:30

W środe przyjeżdża do nas koteczka z 4 maleństwami 5 tygodniowymi.Kociaczki pójda da adopcji ,a kotka na sterylke .
Kotka wróci do hurtowni w której mieszka od kilku lat .Pracownicy z hurtowni złożą się na jej zabieg i wórci do nich .A maluchom szukamy domów :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 27, 2009 14:37

majencja pisze:Moje drogie ! Ona nie myje , tylko przyszła spuścić wodę po sobie.....

No tak wszystko możliwe :lol: ostatnio moja maupa czarna Lolka z przeproszeniem nasrała mi od wanny :twisted: na szczęście bobkowato 8O może jej się wydaje, że to taka wielka kuweta :?

terenia1

Post » Pt mar 27, 2009 16:16

terenia1 pisze:
majencja pisze:Moje drogie ! Ona nie myje , tylko przyszła spuścić wodę po sobie.....

No tak wszystko możliwe :lol: ostatnio moja maupa czarna Lolka z przeproszeniem nasrała mi od wanny :twisted: na szczęście bobkowato 8O może jej się wydaje, że to taka wielka kuweta :?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: to może być nawet zabawne ale do czasu :twisted:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]