Nie możesz glucić - koty zaglucisz i co będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:bo majencja zaglucona leży w łóżeczku i na nic innego nie ma siły jedynie na kliknięcie jednym paluszkiem i to też z wielkim bólem własnego mięska
majencja pisze:Z ostrożności żeby nie zaglucić kotów to łykam te glutymniam mniam, nie daje im buzi tak że łańcuch zakażenia przerwany. Tyle ze boli mnie wszystko, każdy kawałek ciała, zastanawiam się tylko czy z choroby czy z....obciążenia. Bo wszystkie gady leżą na mnie , no to w sumie ok.24 kg żywego kota, i tak leżą i leżą i zleźć im sie nie chce. To może odleżyny kocie mnie bolą??/
majencja pisze:Dzięki za wszystkie ciepłe słowa i życzenia. Już od tego człowiekowi jest lepiejDzisiaj już niestety trzeba się zwlec z wyra bo chociaż człowiek na zwolnieniu to niestety pewne rzeczy papierkowe muszę zrobić - zbliża się kuniec miesiąca no a wypłaty muszą pójść- w tym moja
no i chyba to najważniejsze. Zwłaszcza po ostatnich zamówieniach w animalii dla Msiora .
A chłopak ma apetyt! Próbuję mu trochę przemycić chrupek RC renal do tacki z animondy renal coby objętościowo było więcej bo inaczej podżera tamtym. A samych chrupek nie zje. A apetycik - trzy tacki dziennie....Mój najdroższy kiciunio
Ale nic bez Misiora - chodzi za mną jak psina i merda tym ogonem jak jamnik
Wystarczy tylko zawołać Misior gdzie jesteś to od razu pijackie mhrrau i biegiem leci do pańci
Mówiąc prawdę nigdy bym nie przypuszczała że stary kot potrafi tak szybko sie przyzwyczaić. A teraz... warczy bo za oknem psy biegaja po jego włościach
terenia1 pisze:MALWINKAzajęła się myciem
wreszcie jakaś pomoc w kociarni
![]()
majencja pisze:Moje drogie ! Ona nie myje , tylko przyszła spuścić wodę po sobie.....
terenia1 pisze:majencja pisze:Moje drogie ! Ona nie myje , tylko przyszła spuścić wodę po sobie.....
No tak wszystko możliweostatnio moja maupa czarna Lolka z przeproszeniem nasrała mi od wanny
na szczęście bobkowato
może jej się wydaje, że to taka wielka kuweta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości