Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 16, 2009 0:15

Puszek okruszek - Ty szczęściarzu :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Obrazek

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Pt sty 16, 2009 12:41

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :kitty: takich ibnformacji chcemy!!!!!
dwie adopcje dziennie :1luvu: No dobra niech będą dwie na tydzień, ale to minimum :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 16, 2009 13:14

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink: .
Wszystkie projekty logo są bardzo sympatyczne :D .
Z tych zaproponowanych najbardziej podoba mi sie nr 5 choć przydałoby sie bardziej "dokocić " to kotopodobne stworzonko :lol: .

"dokocić" - :lol: super to określiłeś :lol:
Jestem za "dokoceniem" i będzie ślicznie!!!!
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt sty 16, 2009 16:42

:lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 16, 2009 18:40

Wieści z nowego domku Gapci dośc dobre .Cała noc koteczka przespała w łóżku ze swoja nową dużą:)Rano z braku laku w ruch poszły firany i zasłony pańci ,oczywiście nowa duza przerazona ,ale miejmy nadzieję ze przywyknie :wink:

Jutro z rana przyjeżdża nowa lokatorka do naszej kociarni .Koteczka około 1 roczna.Dzis przeszła zabig amputacji ogonka.Koteczke przyniesli do lecznicy po tym jak ją poturbował pies.Właściciel jak dowiedział się że do amputacji ogonek i zabieg bedzie opiewał na kwote 150 zł to kazał kotkę uspić 8O Niestety tak ludzie traktuja naszych braci mniejszych ,jak śmieci .Czasami wstyd mi ze jestem człowiekiem :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sty 16, 2009 19:30

Trzymam kciuki za Gapcie i Puszka :D na pewno im się uda , a moje maluchy ciągle czekają na swój wymarzony domek :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt sty 16, 2009 20:19

Super wieści z tymi adopcjami! :)

Oby wiecje takich :lol:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt sty 16, 2009 23:02

też uważam , że 5 tylko stworzonko co by bardziej przypominało kota :lol:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt sty 16, 2009 23:53

Przypominam wszystkim, którzy mają przydzielone stronki do wystawiania ogłoszeń, że Marta wystawiła dzisiaj nowe allegro są dwa nowe kociaczko dla których wszyscy powinni zrobić ogłoszenia - Filip i Miłek, Miłek jest u Basi na tymczasie więć podawać proszę telefon do Basi, który jest podany na allegro, oraz Filipek, który jest w kociarni - Marta podała mój telefon, więc w ogłoszeniach proszę też podawać go.
Ważne - przypominam o ogłoszeniach

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob sty 17, 2009 0:05

mar_tika pisze:Wieści z nowego domku Gapci dośc dobre .Cała noc koteczka przespała w łóżku ze swoja nową dużą:)Rano z braku laku w ruch poszły firany i zasłony pańci ,oczywiście nowa duza przerazona ,ale miejmy nadzieję ze przywyknie :wink:

Jutro z rana przyjeżdża nowa lokatorka do naszej kociarni .Koteczka około 1 roczna.Dzis przeszła zabig amputacji ogonka.Koteczke przyniesli do lecznicy po tym jak ją poturbował pies.Właściciel jak dowiedział się że do amputacji ogonek i zabieg bedzie opiewał na kwote 150 zł to kazał kotkę uspić 8O Niestety tak ludzie traktuja naszych braci mniejszych ,jak śmieci .Czasami wstyd mi ze jestem człowiekiem :(

O Boziu ukochana, jakie potwory z ludzi ewoulują - masakra. Może ta amputacja to szczęście dla koteczki, bo od złego człowieka ma szanse trafić do kochającego CZŁOWIEKA :roll:
Obrazek

Nesca38

Post » Sob sty 17, 2009 12:48

P O K O C H A J

ObrazekObrazekObrazekObrazek

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Sob sty 17, 2009 14:24

Ale piękne i słitaśne te nasze kotki sosnowieckie :D

Ludzie jeżeli szukacie przyjaciela na całe życie to może właśnie na niego patrzycie!!!! One czekają na kochające serca!
Obrazek

Nesca38

Post » Sob sty 17, 2009 16:57

Dziś przybyło nam lokatorek w kociarni.Przyjechała mała koteczka bez ogonka.Jest przesympatyczna i śliczna i od razu skumplowała sie z Filipkiem.Dostała na imię Maja
Oto Majka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dzis też przyjechała czarna jak smoła około roczna koteczka.Ma na imię Kika,czeka u nas do sterylki.

Czyli bilans sie wyrównał Gapcia w nowym domku.Dziś zresztą rozmawiałam o koteczce z Nowymi dużymi Gapci(z racji tego ze była u nas długo chyba nam wszystkim zapadła w serce).Wszystko jest oki.Trafiła do Państwa którego jest oczkiem w głowie.Faktem jest że szkudzi co niemiara ,ale jak narazie nie przeraża to Nowych Dużych .

U Kasi też dobrze ,Nasza kasia wcale nie taka spokojna bo nowy domek mówi że bawi się jak mały kociak ,a najlepszą zabawką Kasi vel łatki są bombki z choinki :wink:

mar_tika

Post » Sob sty 17, 2009 18:22

mar_tika pisze:Dziś przybyło nam lokatorek w kociarni.Przyjechała mała koteczka bez ogonka.Jest przesympatyczna i śliczna i od razu skumplowała sie z Filipkiem.Dostała na imię Maja
Oto Majka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dzis też przyjechała czarna jak smoła około roczna koteczka.Ma na imię Kika,czeka u nas do sterylki.

Czyli bilans sie wyrównał Gapcia w nowym domku.Dziś zresztą rozmawiałam o koteczce z Nowymi dużymi Gapci(z racji tego ze była u nas długo chyba nam wszystkim zapadła w serce).Wszystko jest oki.Trafiła do Państwa którego jest oczkiem w głowie.Faktem jest że szkudzi co niemiara ,ale jak narazie nie przeraża to Nowych Dużych .

U Kasi też dobrze ,Nasza kasia wcale nie taka spokojna bo nowy domek mówi że bawi się jak mały kociak ,a najlepszą zabawką Kasi vel łatki są bombki z choinki :wink:

Ale ślicznotka z tej Majki :1luvu: , mam słabość to takiego kociego umaszczenia :D a tych ich byłych właścicieli co ją oddali to bym...... :twisted: jak kotek nie choruje i jest grzeczny to jest oki, ale jak coś sie zacznie z nim dziać to już umywają rączki, takie coś powinno być karalne :evil:
i teraz bidulka musi szukać nowego domku jakby od razu nie mogła trafić na lepszych ludzi, któremu nie będzie przeszkadzało jej " kalectwo-jak to niektórzy nazywają :twisted:", jacy ludzie są bezmyślni i pozbawieni skrupułów :cry: , a potem biedne zwierzaki na tym ciepią :evil:
Jak dla mnie to jest prześliczna :1luvu:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob sty 17, 2009 18:43

Kleo pisze:
mar_tika pisze:Dziś przybyło nam lokatorek w kociarni.Przyjechała mała koteczka bez ogonka.Jest przesympatyczna i śliczna i od razu skumplowała sie z Filipkiem.Dostała na imię Maja
Oto Majka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ale ślicznotka z tej Majki :1luvu: , mam słabość to takiego kociego umaszczenia :D a tych ich byłych właścicieli co ją oddali to bym...... :twisted: jak kotek nie choruje i jest grzeczny to jest oki, ale jak coś sie zacznie z nim dziać to już umywają rączki, takie coś powinno być karalne :evil:
i teraz bidulka musi szukać nowego domku jakby od razu nie mogła trafić na lepszych ludzi, któremu nie będzie przeszkadzało jej " kalectwo-jak to niektórzy nazywają :twisted:", jacy ludzie są bezmyślni i pozbawieni skrupułów :cry: , a potem biedne zwierzaki na tym ciepią :evil:
Jak dla mnie to jest prześliczna :1luvu:

Ja też uwielbiam buraczki w skarpetkach ,a widzisz trafił mi sie taki Adolf biało-czarny.Nie dość że nie piękny to jeszcze szkut jakich mało.
KTO POKOCHA ADOLFA I ZAADOPTUJE GOOO .PLISSSS :roll:

mar_tika

[poprzednia][następna]