Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą.
Wszystkie projekty logo są bardzo sympatyczne.
Z tych zaproponowanych najbardziej podoba mi sie nr 5 choć przydałoby sie bardziej "dokocić " to kotopodobne stworzonko.
mar_tika pisze:Wieści z nowego domku Gapci dośc dobre .Cała noc koteczka przespała w łóżku ze swoja nową dużą:)Rano z braku laku w ruch poszły firany i zasłony pańci ,oczywiście nowa duza przerazona ,ale miejmy nadzieję ze przywyknie![]()
Jutro z rana przyjeżdża nowa lokatorka do naszej kociarni .Koteczka około 1 roczna.Dzis przeszła zabig amputacji ogonka.Koteczke przyniesli do lecznicy po tym jak ją poturbował pies.Właściciel jak dowiedział się że do amputacji ogonek i zabieg bedzie opiewał na kwote 150 zł to kazał kotkę uspićNiestety tak ludzie traktuja naszych braci mniejszych ,jak śmieci .Czasami wstyd mi ze jestem człowiekiem
mar_tika pisze:Dziś przybyło nam lokatorek w kociarni.Przyjechała mała koteczka bez ogonka.Jest przesympatyczna i śliczna i od razu skumplowała sie z Filipkiem.Dostała na imię Maja
Oto Majka
Dzis też przyjechała czarna jak smoła około roczna koteczka.Ma na imię Kika,czeka u nas do sterylki.
Czyli bilans sie wyrównał Gapcia w nowym domku.Dziś zresztą rozmawiałam o koteczce z Nowymi dużymi Gapci(z racji tego ze była u nas długo chyba nam wszystkim zapadła w serce).Wszystko jest oki.Trafiła do Państwa którego jest oczkiem w głowie.Faktem jest że szkudzi co niemiara ,ale jak narazie nie przeraża to Nowych Dużych .
U Kasi też dobrze ,Nasza kasia wcale nie taka spokojna bo nowy domek mówi że bawi się jak mały kociak ,a najlepszą zabawką Kasi vel łatki są bombki z choinki
Kleo pisze:mar_tika pisze:Dziś przybyło nam lokatorek w kociarni.Przyjechała mała koteczka bez ogonka.Jest przesympatyczna i śliczna i od razu skumplowała sie z Filipkiem.Dostała na imię Maja
Oto Majka
Dzis też przyjechała czarna jak smoła około roczna koteczka.Ma na imię Kika,czeka u nas do sterylki.
Czyli bilans sie wyrównał Gapcia w nowym domku.Dziś zresztą rozmawiałam o koteczce z Nowymi dużymi Gapci(z racji tego ze była u nas długo chyba nam wszystkim zapadła w serce).Wszystko jest oki.Trafiła do Państwa którego jest oczkiem w głowie.Faktem jest że szkudzi co niemiara ,ale jak narazie nie przeraża to Nowych Dużych .
U Kasi też dobrze ,Nasza kasia wcale nie taka spokojna bo nowy domek mówi że bawi się jak mały kociak ,a najlepszą zabawką Kasi vel łatki są bombki z choinki
Ale ślicznotka z tej Majki, mam słabość to takiego kociego umaszczenia
a tych ich byłych właścicieli co ją oddali to bym......
jak kotek nie choruje i jest grzeczny to jest oki, ale jak coś sie zacznie z nim dziać to już umywają rączki, takie coś powinno być karalne
![]()
i teraz bidulka musi szukać nowego domku jakby od razu nie mogła trafić na lepszych ludzi, któremu nie będzie przeszkadzało jej " kalectwo-jak to niektórzy nazywają", jacy ludzie są bezmyślni i pozbawieni skrupułów
, a potem biedne zwierzaki na tym ciepią
Jak dla mnie to jest prześliczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości