Koty Babci i Rustie I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 30, 2009 9:49

Taa... To jeszcze tylko psa brakowało do kompletu... :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon mar 30, 2009 12:57

Kanarek...a co, bilety sprawdzał? :wink:

Rasti sie nim zaopiekowała ładnie :) Spodobał się taki niewysoki kawaler? :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon mar 30, 2009 13:09

Właściwie to próbuje go zjeść :roll: Kanarek wyje jak zamykam w łazience, więc wypuściłam. On do Rasti lgnie, dziś go spuściłam ze smyczy, bo jej nie odstępuje, więc się nie zgubi. Boi się kotów. Tośka w pierwszej chwili uciekła na lodówkę, a potem spuściła mu łomot. W imię sprawiedliwości społecznej później sprała również Rasti i Tajsonka.
Jak wychodziłam dziś do pracy, to jazgotały strasznie. To co, obstawiamy ile żywych zwierzątek zastanę po powrocie? :wink:

W nocy Tośka polowała na resztę stada, Rasti zabarykadowała wejście do sypialni, Kanarek próbował ją przeskoczyć, piszczał, że chce do łóżka, ale zaraz uciekał ode mnie, a Tajsonek akurat teraz musiał się nauczyć bawić piłeczką, więc słoniątko tuptało całą noc :roll:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pon mar 30, 2009 13:10

Rustie pisze:W nocy Tośka polowała na resztę stada, Rasti zabarykadowała wejście do sypialni, Kanarek próbował ją przeskoczyć, piszczał, że chce do łóżka, ale zaraz uciekał ode mnie, a Tajsonek akurat teraz musiał się nauczyć bawić piłeczką, więc słoniątko tuptało całą noc :roll:

:mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon mar 30, 2009 13:55

Oj, to wesoła nocka była :roll:
Najbardziej podoba mi się postawa Tośki - lać wszystkich równo w imie sprawiedliwości :mrgreen:

mahob

Post » Pon mar 30, 2009 14:14

mahob pisze:Oj, to wesoła nocka była :roll:
Najbardziej podoba mi się postawa Tośki - lać wszystkich równo w imie sprawiedliwości :mrgreen:

:smiech3:
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto mar 31, 2009 22:45

Irena powiedziała TAK, więc Kanarek (obecnie Dżeki) już przeprowadzony. Jak się zgłoszą prawowici właściciele, to będę ściemniać (porządni ludzie psów nie gubią, o!)
Kanarek ma 1,5 roku, jest zdrowy, tylko łapka mu się dziś zepsuła :roll: Albo źle skoczył, albo moja sunia mu próbowała odgryźć.

Jutro kciuki za Tosię prosimy, a nuż 8)

Wielkie dzieki dla Magdy i Ani - wy juz wiecie za co :1luvu:

Rustie

Post » Śro kwi 01, 2009 7:23

Rustie pisze:Irena powiedziała TAK, więc Kanarek (obecnie Dżeki) już przeprowadzony.

To błyskawicznie :) No i dobrze. Krzykacz mały... :wink:

Dla Tosi kciuki a dla Tajsona...hmmm...dużo głasków :)
Jak by ktoś chciał cudnego, pięknego, czarnego kota o powłóczystym spojzeniu mądrych oczu, przybiegającego do drzwi na przywitanie, to polecam Tajsona. To wspaniały kot...można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia :1luvu:

mahob

Post » Śro kwi 01, 2009 23:30 koty do adopcji

[Jutro kciuki za Tosię prosimy, a nuż 8)

[No i jak? Tosia ma dom?

Macie jescze inne koty adopcyjne z Babcią? Bo ostatnio narzekałaś że się nie oswajają. A mogłabym przygotować jakieś ogłoszenia przed sklepem znajomych w Wieliczce, Dużo ludzi przed świętami i serca bardziej litościwe to a nuż...Dzieciak jak śpi to mogę coś porobić...Mążw delegacji 5 dniowej to i czasu więcej:)

psiara

Od: Pt lut 15, 2008 12:20

Post » Pt kwi 03, 2009 8:19

Co słychać u Tajsona?

mahob

Post » Sob kwi 04, 2009 19:00

Kochana pani Elu, czy moglabym sie dowiedziec czy kocurek z Dajworu znalazl domek, pozdrawiam.

elcia.borsuk

Od: Pon lip 07, 2008 11:00

Post » Wto kwi 07, 2009 10:17

Tosia ma dom, Tyson ma dom, Rajska ma dom (!), kocurek z Dajwór nie ma domu, ale wszystko przed nim (pięknieje coraz bardziej, może uda się wykorzystać znajomą fotografkę, to będzie profesjonalna sesja).

Kanarek wrócił do prawowitych właścicieli, jednak :)

Psiara - pieniądze przyszły, babcia popłakała się jak zobaczyła liścik, dla starszych osób takie drobne dowody sympatii jednak wiele znaczą. Dziękujemy bardzo :)
Ogłoszenia by się przydały, ale to muszę usiąść i pomyśleć nad tekstem i poszukać sensownych zdjęć.

Z pilnych spraw: szukamy domu/gospodarstwa/stajni dla piastowskiej krówki od której zaczął się poprzedni wątek. Została wtedy wykastrowana, ale się nie oswoiła, a nie potrafi walczyć z innymi o miejsce w piwnicy, więc sypiała pod gołym niebem, bez względu na pogodę. Na zimę pani K. wzięła do siebie, ale przyszła wiosna i mąż chce eksmitować. A ona już nauczona sypiać w pierzynach :(
Do ludzi nie podejdzie, ale z jamnikiem się zaprzyjaźniła, jeść może i kitekata. Ma 3-4 lata, zdrowa, po kastracji.

Wczoraj, dzięki @sicy miałyśmy wycieczkę po Krakowie.
-klatka odebrana
-kota z gazowni odebrana i zainstalowana w piwnicy (6 kociąt byłoby w te święta)
-hiena cmentarna nie chce współpracować
-info o rodzącej kotce okazało się plotką, uff

Rustie

Post » Śro kwi 08, 2009 7:12

Ela idziecie jak burza z adopcjami :ok:

słyszalam o kotce.... wszystko z powodu tego męża :evil: beznadziejny facet :(
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro kwi 08, 2009 8:19

Rustie pisze:Tosia ma dom, Tyson ma dom, Rajska ma dom (!), ......

Kanarek wrócił do prawowitych właścicieli, jednak :)

:ok: :ok:

mahob

Post » Czw kwi 09, 2009 14:38

Obrazek

Pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych :D
Obrazek

JoasiaS

[poprzednia][następna]