Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Chciałabym zamówic puszki butchers.Facet mi przywozi z reguły na drugi dzień.Tanio po 2.19 za sztukę.Koty je uwielbiają i sa dobre do podzielenia.Zwykle biorę rybę morską.Ale musze zamówić przynajmniej za 150 zł.
Proszę o pomoc w zbiórce.
Przypomnę.Może jeszcze jakiś Dobry Duszek zechce pomóc....
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Gdyby u Kogoś przypadkiem zalegały chodniczki, nieduże dywaniki co można prać albo coś co nadaje się do ocieplenia podłogi w altance będę wdzięczna....
Deficytowym towarem którego zawsze brakuje są też koce.Proszę popatrzcie.
To też bardzo ważne.
iza71koty pisze:Tak mi sięciepło na sercu zrobiło jak zobaczyłam Twój nick.
Bo myślami cały czas jestem przy mojej wywiezionej na pastwę losu Zuzi....i Mysi....
zuzia96 pisze:iza71koty pisze:Tak mi sięciepło na sercu zrobiło jak zobaczyłam Twój nick.
Bo myślami cały czas jestem przy mojej wywiezionej na pastwę losu Zuzi....i Mysi....
Przepraszam, że chwilę się nie odzywałam, ale wydawałam mojego tymczasa do DS i jak zwykle mnóstwo emocji mnie pochłonęło. Do tego u nas tak zasypało, że nie miałam jak po jakieś pudło się wybraćAle dzisiaj poszła już paczka, oczekuj
a mój nick jest od mojej ukochanej koteczki, która już nie żyje. Czytałam o Zuzi... i Mysi... i innych kotach skrzywdzonych przez tego zwyrodnialca. I życzę mu wszystkiego najgorszego, żeby jego ktoś tak samo potraktował
Atta pisze:Też bywam, czytuje, ale ogólnie jestem w nie najlepszej formie po kiepskiej końcówce minionego roku.za powodzenie! Za Twoje zdrowie i siłę, wszelkie starania bezinteresowne dla tych, którzy nie umieją sie przecież bić o swoje
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, kasiek1510, misiulka, puszatek i 93 gości