Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze: Mamuske trzeba zabrać na ściągnięcie szwów.
Cookie1706 pisze:Do Chatki przyjadę trzy koty ze schroniska.
Dwa czarne maluchy, około 4 tygodnie i duży rudy kocur w typie norweskiego ze zniekształconym pyszczkiem - Szreku.
Maluchy miały test na pp (-) ujemny.
Maja lekką biegunkę, może byc to spowodowane przejściem na kocie jedzenie, Do obserwacji, jeżeli biegunka nie ustanie dałam Wam antybiotyk.
Synulox pod skórnie 1 dziennie.
Kociaki zostały odrobaczone i odpchlone.
Szreku jest po profilaktyce, jest zaszczepiony, do kastracji po 21.10. Chcę żeby zrobiła go lek wet Hyla, bo podczas narkozy obejrzy jego buzię. Może coś trzeba zrobic przy zębach. Kot ma lekkie problemy z jedzeniem z powodu tej deformacji.
FElunia pisze:CatAngel pisze: Mamuske trzeba zabrać na ściągnięcie szwów.
Dzisiaj do Lupusa czy we wtorek do schroniska?
The Szops pisze:Do Chatki wraca kocur ok 10 letni Tygrysek wyadoptowany rok temu. Niestety on bywa bardzo agresywny i pani już sobie z tym nie radzi ;-( Chce go przywieźć jutro rano. Proszę o informacje w jakich godzinach może być.
The Szops pisze:Do Chatki wraca kocur ok 10 letni Tygrysek wyadoptowany rok temu. Niestety on bywa bardzo agresywny i pani już sobie z tym nie radzi ;-( Chce go przywieźć jutro rano. Proszę o informacje w jakich godzinach może być.
Mara S pisze:Arni (czy jak mu tam), o którym kiedyś pisałam, wraca dziś do chatki. Kot źle znosił towarzystwo rezydenta ale jak dodatkowo urodziło się dziecko, to totalnie zwariował - szcza i sra wszędzie. Państwo próbowali Feliwaya, konsultowali się z wetami, ale to też nic nie dało. Kot musi iść do domu bez innych zwierząt i małych dzieci... Jest zdrowy i ogarnięty, dziś będzie jeszcze u weta, więc nie musi być w boksie.... Agata Tajron - Pan będzie dzwonił do Ciebie, by się umówić na zwrot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], luty-1, puszatek, squid i 81 gości