Tulinek ,czyli kot, który. DO ZAMKNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 25, 2014 10:39 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

alessandra pisze:ja tego nie pojmuję

Ja też :mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Pon sie 25, 2014 13:40 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Życia nie znacie... Co może miłość nie wiecie...
czarno-czarni pisze:Baby som gupie.
Morf.
i szypkie.
Zuzanna

Tak.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sie 26, 2014 13:52 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Witajcie :) W związku z tym, że pogoda dzisiaj nie nastraja do rozrywek na świeżym powietrzu, wzięłam się za robótki ręczne dla kociurbów :) I oto efekt mych popołudniowych wypocin :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pierwsza weszła od razu Zośka a za nią przyleciał Antoś :) Ale nie wiem dlaczego wchodził tyłem :ryk:

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

Post » Wto sie 26, 2014 14:17 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Ale super namiot, Edytka widzę,że do serca wzięłaś nasze facebookowe "zrób to sam" i efekt fantastyczny :D :ok:

To co-teraz pokusimy się o to ? -ma juz sporo rolek :wink: Obrazek

i kolejne wyzwanie :D
Obrazek

na kiedy mniej więcej z okulistkami można by się umówić-coś już wiesz?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sie 26, 2014 15:12 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Jeśli chodzi o okulistę celuję w piątek-sobotę, ale to będę wiedziała dokładnie wieczorem, albo jutro. A co do tego cosia z rolek to zrobiłam tym Potworom to wczoraj i nie zakumały tego -> szurały tym po podłodze, przewracały a w nocy żezarły kartonowe tutki :ryk: Są "nieumne" jeśli chodzi o takowe wynalazki :D

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

Post » Wto sie 26, 2014 15:55 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Moje koty nie znają się na fajności pudełek i zabawek :? Ignorują zazwyczaj.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto sie 26, 2014 15:57 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

ale super namiot :ok:
a wchodził jak eskimos do igloo :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sie 26, 2014 16:46 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Thorkatt pisze:ale super namiot :ok:

Beatko, a czemu Eskimosi wchodzą tyłem 8O

alessandra

Post » Wto sie 26, 2014 18:42 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

alessandra pisze:Ale super namiot, Edytka widzę,że do serca wzięłaś nasze facebookowe "zrób to sam" i efekt fantastyczny :D :ok:

To co-teraz pokusimy się o to ? -ma juz sporo rolek :wink: Obrazek

i kolejne wyzwanie :D
Obrazek

na kiedy mniej więcej z okulistkami można by się umówić-coś już wiesz?

Jakie zadowolone :)
kicikicimiauhau

Post » Wto sie 26, 2014 19:44 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

alessandra pisze:
Thorkatt pisze:ale super namiot :ok:

Żeby od tyłu nikt go nie zaatakował
ale i jak wejdzie tył, to i przód :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro sie 27, 2014 14:30 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Thorkatt pisze:

Żeby od tyłu nikt go nie zaatakował
ale i jak wejdzie tył, to i przód :wink:[/quote]

:ryk:

przyznam,że niesamowicie praktyczne, szczególnie pewnie dla Eskimosek , no w zasadzie w ogóle dla kobiet :mrgreen:

alessandra

Post » Śro sie 27, 2014 16:41 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Oj, Oleńka - co też Ci w tej główce.. :P
A chodziłaś kiedyś do namiotu?

Obrazek

morelowa

Post » Śro sie 27, 2014 16:50 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Niedźwiedź w tradycji, ale w kazdej legendzie troche prawdy :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw sie 28, 2014 11:52 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

morelowa pisze:Oj, Oleńka - co też Ci w tej główce.. :P
A chodziłaś kiedyś do namiotu?

ja względem szerokości, morelcu akurat w tym miejscu zwykle najbardziej -ale za to wiemy, co Tobie po główce się snuje ... :ryk:
Nie lubię namiotów, ale jak byłam młoda to się wczołgiwałam przodem -tylko nie pytaj czemu wczołgiwałam :lol:

alessandra

Post » Czw sie 28, 2014 11:58 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który... czarne małe d

Thorkatt pisze:Niedźwiedź w tradycji, ale w kazdej legendzie troche prawdy :wink:

o tym nie pomyślałam , może dlatego,że tak ich mało, a ostatnio czytałam w National Geographic,że w roku do roku 2100, co nie jest aż taka odległa przyszłością (na szczęście nie dożyję :!: ) 50% gatunków zwierząt wymrze -efekt działania ludzkości, która podobno stoi wyżej od innych gatunków zwierząt , bo posiada wspaniały mózg i cudowna inteligencję -tyle że wg mnie akurat bez tego gatunku Ziemia mogłaby sie spokojnie obejść

alessandra

[poprzednia][następna]